Arealspesifikasjon


2. etg: 115 kvm 2B
3. etg: 155 kvm 3F
3. etg: 233 kvm Kontor

Beliggenhet


Eiendommen har god beliggenhet på Hvalstad i Asker med enkel kjøreadkomst til E-18. Det er få minutters kjøring til Asker og Sandvika sentrum og ca 20 minutter til Oslo utenom rush. Hvalstad stasjon ligger 15 minutters gange fra eiendommen, videre er det bussholdeplass like ved. Hvalstad er et etablert næringsområde med både små og store bedrifter innenfor en rekke ulike bransjer.

Arealer og innholdsbeskrivelse


Kontorlokaler BTA 270 kvm

2. etasje
2B: 115 kvm

3. etasje
3F: 155 kvm

I tillegg er det mulighet for å leie ca 233 kvm som står ledig fra sommeren 2021

Standard


Lyse og pene kontorlokaler i byggets 2. og 3. etasje med åpent landskap og cellekontor. 3. etasje er nylig pusset opp. Det er toaletter og minikjøkken i tilknytning til lokalene. Flytt rett inn og overta som de er eller kom med ønskede tilpasninger etter nærmere avtale, se bilder som viser nyoppussede lokaler hos eksisterende leietakere. Leietakere i Nye Vakås Vei 8 kan benytte kantine i nabobygget mot avgift.

Overtakelse


Etter nærmere avtale.

Parkering


Parkeringsmuligheter på eiendommen etter nærmere avtale.

Eiendommens utgifter


I tillegg til husleie påløper kostnader til drift av eiendommen, som f.eks, drift av ventilasjonsanlegg, felles energi, rengjøring fellesarealer, snøbrøyting etc. Felleskostnadene er stipulert til kr 179,- eks. mva pr/kvm/år eksklusive eventuelle nye offentlige avgifter og egen energi. Avregning av de reelle kostnader gjøres ved årets slutt.

Regulering


Kontor

Leieantydning


Leieantydning oppgis ved henvendelse til megler og vil avhenge av tilpasninger for leietaker, leielengde etc.