Arealspesifikasjon


2. etg: 193 kvm Kontorlokale

Bebyggelse


Parkveien 12 er en klassisk bygård oppført ca. 1874. Eiendommen er godt vedlikeholdt og oppgradert og inneholder moderne kontorlokaler, samt den tradisjonsrike restauranten Lorry.

Eiendommen har ventilasjonsanlegg med kjøling, samt mulighet for fiber.

Parkveien 12 har felles oppgang med Hegdehaugsveien 21 og eiendommene har et ungt og kreativt miljø. Største leietaker er Askeladden & Co AS med sine ulike konsepter.

Beliggenhet


Parkveien 12 har en sentral og attraktiv beliggenhet i krysset Parkveien/ Hegdehaugsveien, rett ved Slottsparken. Eiendommen har inngang fra Hegdehaugsveien, som i denne delen er en rolig sjarmerende gågate med cafeer og grøntarealer.

Det meste av servicetilbud, cafeer og restauranter i umiddelbar nærhet. Gangavstand til Karl Johans gate, Bogstadveien og Hegdehaugsveien.

Kort gangavstand gjennom Slottsparken til Nationaltheatret stasjon som er et knutepunkt med tog/flytog, buss og T-bane. I tillegg er det buss og trikk rett utenfor lokalet.

Adkomst


Eiendommen har inngang fra Hegdehaugsveien og trappeadkomst til lokalet.

Parkering


Det er mulig å leie garasjeplasser i nærliggende parkeringsanlegg.
For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Standard


Lyse moderne kontorlokaler med god standard. Lokalet er pusset opp med tregulv, malte vegger og malt himling. Flere vegger er åpnet til de originale teglveggene. Lokalet har god takhøyde med synlig ventilasjonsrør og akustikkplater i himlingen. Det er satt inn to-fløyede glassdører til to største rommene, samt peis.

Lokalet har pachepanel med datakabling til kontorene.

Inneholder


Flott kontorlokale i 2. etg.: BTA ca. 193 kvm.:
Lokalet inneholder 3 stk. kontorlandskap,2 stk. kontorer, møterom, kjøkken, rekvisita/teknisk rom og to toaletter, samt dusj.

Det er i tillegg mulig å leie lager/boder i kjeller.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning