Beskrivelse

Vi kan tilby meget attraktive lokaler i fullservicebygg med felles kantine, treningssenter, takterrasse og innendørs parkeringsplasser.

Lokalene som ble ferdigstilt i 2017 har et fargerikt og kreativt preg, og passer perfekt for selskap som verdsetter et godt og skapende arbeidsmiljø. Kontoret byr på flere sosiale soner, møterom, og egen kaffebar. Når anledningen måtte passe kan de ansatte nyte en halvliter fra ølkranen og en runde shuffleboard med kolleger. Lokalene har også tilgang til en eksklusiv terasse.


Generelt
Holbergs gate 21 ble tegnet av arkitekt Harald Hille og oppført i 1977. Bygget utgjør ca. 8.700 kvm BTA fordelt på 7 etasjer over bakken og 2 underetasjer. I toppetasjen er det etablert en flott kantine som leietakerne kan benytte seg av. Inngangspartiet fremstår som en representativ og innbydende ankomstsone med ny kunstutsmykning, belysning og tidsriktig interiør og med overflater av god kvalitet.

I eiendommens 3 nederste etasjer er det etablert et stort treningssenter som driftes av SiO Athletica. Her vil leietagere i eiendommen kunne inngå direkte medlemskap for sine ansatte.

Det er både innendørs- og utendørsparkering, totalt ca. 60 parkeringsplasser. Innendørsplassene har direkte tilgang til leiearealene i 1.–7. etasje via heis. Ladestasjon for el-bil er etablert på enkelte av parkeringsplassene. Leietakerne har tilgang til sykkelparkering i kjelleren.

Beliggenhet

Holbergs gate 21 ligger sentralt plassert til det de ansatte måtte ha behov for av offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og grøntområde. Få minutters gange tar deg til Karl Johans gate med alle sine forretninger og spisesteder, og Slottsparken som nærmeste grønne fristed er kun et steinkast fra bygget.

Det er kort gangavstand til Nationaltheatret stasjon, hvor både Flytog, regional- og lokaltog, trikk, T-bane og buss stopper. I tillegg er det trikk- og bussholdeplass i umiddelbar nærhet med hyppige avganger.

Nærmeste holdeplass:
Trikk: Holbergs plass og Nationaltheatret
Buss: Holbergs plass og Nationaltheatret
T-bane: Nationaltheatret
Tog: Nationaltheatret stasjon med lokal-, regional- og flytog

Andre transportmidler:
Bil: Parkometerplasser utenfor bygget, Holberg P-hus, Slottsparken P-hus
Taxi: Holbergs gate ved Radisson Blu-hotellet
Flybuss: Holbergs gate ved Radisson Blu-hotellet
Båt: Fra Aker Brygge til Nesodden og Asker

Eiendommen er lett tilgjengelig med bil, og ved kundebesøk kan parkometerplasser rett utenfor bygget benyttes. 

Tekniske opplysninger

I 2016 fikk bygget nye heiser og det ble etablert fjernvarme i eiendommen i tillegg til nye radiatorer, nytt spredenett for ventilasjon og ny data-/tele-kabling. Inngangsparti, trappeløp og kantine er også pusset opp.
Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine