Beskrivelse


Arealspesifikasjon


Etg. m2  Beskrivelse

U1       1021 m2 Parkering

1. etg. 1600 m2 Forretning UTLEID

2. etg. 1282 m2 Kontor

3. etg. 1600 m2 Kontor UTLEID 

4. etg. 1600 m2 Kontor UTLEID 

5. etg.  -           Takterrasse  

Adkomst

I Hoff x har du gangavstand til ett av Oslos største trafikknutepunkter. Det er under 500 meter til Skøyen stasjon, med busser, trikk, taxi,  tog og Flytog. Det er enkel av- og pa?kjørsel til E18 med kun 5 minutters kjøring til sentrum. Det er kort avstand til Ring 3 ved Smestad og Hoffsveien 17 har god forbindelse til sykkelveinettet.

Hoff x kan tilby ekstra god parkeringsdekning, både i bygget og på anviste p-plasser utendørs. 

Beliggenhet

Hoffsveien 17 ligger sentralt på Skøyen med gang avstand til offentlig kommunikasjon og forretninger og service tilbud. Et moderne og attraktivt nybygg på 6 000 m² som vil sørge for gode arbeidsdager og høy trivsel. Enten du vurderer materialkvaliteter, miljøprofilen, lys og luft eller parkeringsdekning vil du oppdage at Hoffsveien 17 har faktorene som gjør valg av denne eiendommen til en klok investering. Kall det gjerne x-faktorer. Derfor har vi også kalt eiendommen; Hoff x.

Sentralt plassert, med kort vei til servicetilbud, en rekke transportalternativer og vakre rekreasjonsområder

Flere store prosjekter, både på bolig- og næringssiden har forvandlet Skøyen til et blomstrende område med en lang rekke tilbud, enten du er ute for å shoppe, spise godt eller trene.

Restauranter, kaffebarer, spennende kles-, interiør- og møbelbutikker ligger side om side med treningssentre, banker, postkontor og en rad med andre servicetjenester.

Tilbud som gjør det attraktivt å ha arbeidsplass og kontor i Hoff x.

Standard

Hoff x blir en eiendom med meget gode materialkvaliteter. Bruk av naturelementer skaper et blikkfang og et imøtekommende inngangsparti med felles sosial vente- og inngangssone for kontorene. Inngangsparti og arealer skal utformes i sammenheng med den kommende transformasjonen der det blant annet planlegges torg og strøksgate foran bygget, samt grønne områder med beplantning. Det skal skapes en levende, lun og imøtekommende opplevelse, enten du er besøkende eller har arbeidsplass i Hoff x.  

Innhold

Kontoretasjene legger opp til fleksible løsninger. Etasjene egner seg både for lukkede kontorer og åpne landskap. Det legges opp til mulighet for resepsjon og ventesone med toaletter og garderobe i hver etasje, samt stillerom, print/kopi og møterom. Sosiale soner er plassert med utsikt over atriet.

I byggets første etasje utvikles butikklokaler med direkte utgang til parkeringsplasser utenfor.


Sosiale soner og ekstra godt med lys

Sentralt i Hoff x står et vakkert atrium som sørger for god kontakt mellom de ulike etasjene, og mellom de ulike arbeidsplassene i bygget. Et overtak i glass vil bidra til ekstra godt lysinnslipp og skape en positiv atmosfære i et arbeidsmiljø der avbrekk og pusterom er like viktig som gode og funksjonelle arbeidsplasser. Glassveggene som skiller kontorene fra atriet slipper lys inn og skaper et luftig utrykk. Lyse overflater sammen med elementer som møbler, planter og fast inventar skal gi en lun og elegant atmosfære. 


Ta en ekstra god pause

Takterrassen er tilgjengelig for alle byggets leietakere. Her kan man ha mindre arrangementer, nyte lunsjen eller en kopp kaffe med utsikt over Hoff/Skøyen. Takhagen gjør at taket oppleves som grønt og frodig. 


Fram står bak

Fram Eiendom er en av landets større private eiendomsbesittere med en total eiendomsmasse utgjørende ca 385.000 kvm. Vår filosofi er å være et fullservice eiendomsselskap med fokus på å eie, utvikle, drifte og leie ut solide eiendommer med god beliggenhet. Primærområdet er Oslo vest, først og fremst Skøyen med ca. 200.000 kvm kontor- og forretningslokaler. Fram Eiendom bestreber seg på å gi sine leietakere best mulig service til enhver tid. 

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport