Beskrivelse

WPS Næringsmegling AS er engasjert av Bergen Næringråd's Understøttelseskasse for å selge eiendommen Formanns vei 29 A-B i Bergen.

Eiendommen ble oppført i 1923 med formålet Haandverkernes Aldershjem . Formanns vei 29 består i dag av i alt 36 leiligheter, fordelt over 4 etasjer og 4 fløyer. Bygningsmassen har flotte originale detaljer og et nydelig arkitektonisk uttrykk. Bygget ble tegnet av arkitekt Jens Munthe Bull, sønn av den anerkjente arkitekten Schak Bull.
Tomten er pent opparbeidet med gressplen, beplantning og diverse uteområder. Det er meget gode sol og utsiktsforhold på eiendommen.

Ta gjerne kontakt for å motta prospekt, hvor ytterligere informasjon fremkommer.

Investeringshøydepunkt


• Praktfull og unik eiendom beliggende i et av Bergens mest attraktive boligområder
• Bygningsmassen er ca. 3 300 kvm BTA/ca. 1 740 kvm P-rom
• 36 leiligheter i bygget, tilnærmet fullt utleid
• Estimert brutto årsleie 2021 ca. NOK 3,8 mill.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i et av byens mest etterspurte boligområder i Sandviken. Fra eiendommen er det gangavstand til alle byens fasiliteter i Bergen sentrum, og det er rikelig med servicetilbud og god offentlig kommunikasjon i nærområdet. Parker og grøntområder ligger som små grønne lunger like utenfor døren, og det er umiddelbar nærhet til fantastiske turområder opp Stoltzekleiven og byfjellene. Den perfekte beliggenhet for de som vil bo sentralt, men samtidig tilbaketrukket fra trafikk og støy.

Fasiliteter

Garasje/P-plass