Beskrivelse

Vi ønsker nye leietakere velkommen til Jåttåflaten 27 i Hinna Park.  Moderne kontorbygg, med spennende arkitektur og en svært distinkt fasade som skiller seg ut, selv i Hinna Park. Ambisjonen for Hinna Park er "hårete", men realistisk - å skape Nordens beste bydel. Nå har deres bedrift mulighet for å ta en posisjon i dette spennende området i et bygg med oppsiktsvekkende arkitektur, flotte materialkvaliteter og en uovertruffen beliggenhet. Flotte lokaler med vindusflater som går fra gulv til tak, og med en lys og trivelig atmosfære med super utsikt. De ledige arealene har flotte kvaliteter, og arealer kan tilpasses ønsker og behov i forbindelse med leietakerbytte.
 


Videre vil vi fremheve følgende:  


Alle servicefasiliteter du trenger innen gangavstand
Eget servicesenter for leietakere i Hinna Park
Bilpool
En rekke kaféer i området
Fantastisk beliggenhet ved sjøkanten i Hinna Park
Arealeffektive løsninger - romplan skreddersys i samråd med hver leietaker
Garderober, trimrom og flott felles kantine
Meget bra parkeringsdekning, rikelig med innomhus sykkelparkering
Beliggende like ved bussvei og togstasjon (Jåttå stasjon)
Ca. 150.000 kvm næringsareal i Hinna Park
Nærmere 100 ulike selskap
Om lag 6000 arbeidsplasser i parken
Et av regionens mest spennende clustere med selskaper som Aker Solutions, Aker BP, Wellit, Bouvet, Newsec Advisory, If, OMV, Wintershall, Acona, Oris dental, Stadionparkklinikken, Edison, Rogaland Idrettskrets, Arena Treningssenter, Rocksource m.v. 
I området finner man også SR-Bank Arena (hjemmebane for Viking FK), Stadionparken kjøpesenter, båthavn og flotte turområder, foruten noen av regionens mest attraktive boligadresser.

Alle nye leietakere vil kunne medvirke for å se til at lokalene skreddersys deres virksomhet.


LOKALENE
:

Det er ledige arealer i 1. etg.
1. etg.: ca. 660 kvm.


Lokalene er i dag i hovedsak innredet med åpent landskap, en hel rekke stillerom og team-rom samt møterom. Byggets tekniske grid åpner for andre løsninger, som samsvarer med deres preferanser.

AVSTANDER: (antatt kjøretid utenfor rushtid)


Stavanger sentrum: ca. 11 min.
Sandnes sentrum: ca. 11 min
Stavanger Lufthavn, Sola: ca. 9 min.
Risavika: ca. 13 min
Dusavika: ca. 15 min.
Godt tilrettelagt for dem som sykler til jobb, med tørkeskap, dusjer og gode garderobeforhold


BELIGGENHET

En av de flotteste beliggenhetene i Hinna Park. Grenser mot kanalen og sjøkanten. Super utsikt over fjorden. Kom og se selv! Hinna Park utgjør et av regionens viktigste kollektivknutepunkt både for buss og tog. Togene går hvert kvarter. 10 minutter til Sandnes - 10 minutter til Stavanger sentrum.  Busway trasé får stoppested rett utenfor eiendommen.

KONTAKT:
Ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige romløsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.

 

ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis