Beskrivelse

Vi har nå et ledig butikklokale på Haugenstua torg sentralt i Oslo kommune. Lokalet er lyst og trivelig med store glassflater og god eksponering ut mot torget. Inngang fra gateplan. Lokalet er oppgradert hvor alle overflater er malt og med nytt gulvbelegg. Tilgang til toalett og lager i kjeller.

Ledige arealer i byggets 1.etg butikklokale 130 kvm BTA og 31 kvm BTA i kjellerom. Det ledige lokalet er markert som nr. 30017 i plantegningen til høyre i annonseoversikten.
Det er i tillegg mulighet for leie av lagerom i kjeller. Lokalet er ikke egnet for serveringsvirksomhet.

Vennligst se vedlagte bilder for utforming av butikklokalet. Det er kundeparkering på eiendommen.

Hvorfor leie hos oss i OBOS Eiendom?


Vårt kundeløfte
Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar
OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak .

Din sikkerhet er viktig for oss
Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet.
Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Beliggenhet

Haugenstua torg er en hyggelig og populær møteplass for beboere i bydel Stovner. Eiendommen ble bygget i 1974 i forbindelse med etableringen av de tre store borettslagene i nærområdet. Her finner man blant annet en stor KIWI forretning. Bydel Stovner er største leietaker med Verdenshuset Haugenstua, et flerbrukshus og barnehage for lokalsamfunnet på Haugenstua. Haugenstua torg ligger sentralt plassert ved Haugenstua stasjon på jernbanen. Det 14 minutter med tog til Oslo S. Eiendommen er godt eksponert med adkomst fra Østre Aker vei/riksvei 4.

Fasiliteter

Garasje/P-plass