Om eiendommen

Bøkkerveien 5 er et moderne, effektivt kontorbygg på HasleLinje.  Vi har den beste delen av 7. etasje ledig for ny leietaker.  

Det ledige arealet er på samlet 313 kvm  BTA og består av et lyst og eksklusivt område med vindusfasader som går fra gulv til tak, noe som gir arealet en spektakulær panoramautsikt. Arealet er tilknyttet et hyggelig lounge- og møteromssenter med kjøkken. Dette deles med øvrige leietakere i etasjen.

Bøkkerveien 5 ble oppført i 2018 som BREEAM Excellent og energiklasse A, passivhus.

Bygget består av åtte etasjer + kjeller over to plan med parkering, sykkelparkering, dusj-/garderobefasiliteter, lager og tekniske rom. Bygget har god eksponering mot Økernveien/Ring 3 og enkel adkomst fra hovedveinettet.

Byggets leietakere har tilgang til dusj- og garderobefasiliteter i kjeller, samt sykkelparkering og lager. Leietaker kan også nyttiggjøre seg byggets felles resepsjon med post-/budekspedering, samt tilgang til byggets personalrestaurant drevet av Sodexo.

Om HasleLinje

Hasle Linje er et byutviklingsområde som er i siste fase av transformasjonen. Området har rundt 700 boliger, 130 000 kvm kontor/handel, hotell, barnehage og skole.

HasleLinje har tre ulike t-banestasjoner (Hasle, Løren og Økern) og gode bussforbindelser. Det er 5-7 minutter gange til Hasle og Løren T-Banestasjon.

HasleLinje har Norges største bildelingsordning og bysykkeltilgang. Med sykkel er det ca. 15 minutter til sentrum av Oslo.

Området er en del av Hovinbyen som er et av Norges største byutviklingsprosjekter.

Beliggenhet

Med hovedveinettet lett tilgjengelig, svært godt utbygd kollektivnett og områdets gode tilrettelagte sykkelveinett er HasleLinje og Bøkkerveien 5 et godt valg for etablering av virksomheten. 

Svært godt utbygd tjeneste- og handelstilbud med nabolagssenteret Vinslottet som nærmeste nabo.  Her finner du stort utvalg av dagligvare- og servicetilbud, livstil, kafeer, Vinmonopol, sport osv.

I et av nabobyggene ligger Nordic Choice Hotels med konferansesal og treningssenter STERK HELSE som er tilgjengelig for alle.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 124
Bruksnr: 260

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport