Arealspesifikasjon


2. etg: 280 kvm Kontor

Beliggenhet


Eiendommen ligger plassert i den østre delen av sentrum. Med kort gangavstand til Bjørvika og offentlig transport er dette et sted som er en del av den nye bykjernen.

Offentlig transport med buss nr. 37 rett utenfor døren. Ca. 5 min til T-banestasjonen på Grønland og Oslo bussterminalen. Oslo S er ca. 10 minutter gange unna lokalene.

Beskrivelse


Eiendommen er fra 1868 og ble bygget samtidig som fengslet, kirken og brannstasjonen av ark. Wilhelm von Hanno. I begynnelsen var den allmueskole for gutter og het Grønland gutte/folkeskole. I 1927 flyttet folkeskolen ut og bygningen ble ominnredet til husmorskole. Fra 1930 huset lokalene Oslo kommunale husmorskole.

Fafo kjøpte tomten og bygningen av Oslo kommune i 1993. Våren 1993 ble det foretatt en omfattende oppussing av hovedbygningens tre første etasjer. Høsten 1996 ble ytterligere 25 kontorer ferdigstilt i toppetasjen. I sidebygningen er det innredet kurs- og konferanselokaler, med auditorium for 125 personer i den gamle gymsalen og møterom og kjøkken i andre etasje.

Fasiliteter/beskrivelse:
* P-plass
* Personheis
* Vaktmester-/vektertjenester
* Kantine
* Garderober
* Tilgang til møteromssenter m/4 møterom.
* Mulig å leie auditoriet
* Resepsjon

Adkomst


Se vedlagte kartskisse.

Parkering


Mulig å leie p-plass på tomten.

Inneholder


Vi har ledige lokaler på ca. 280,2 kvm BTA. i byggets 2.etasje:
Lokalene er lyse og gjennomgående med store vindusflater som gir godt arbeidslys. Det er også god takhøyde (3-4m). Lokalene er i dag oppdelt i ca. 9 kontorer av varierende størrelser, noen av kontorene kan brukes som møterom eller grupperom, landskap, sosiale soner, tekjøkken og arkiv/datarom. Det er felles toaletter og resepsjon på etasjen.

Visning


Etter avtale med megler.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Felles resepsjon
Kantine