Beskrivelse

Velegnet lokaler for mindre og større bedrifter som ønsker fleksibilitet og prisgunstige lokaler med en meget sentral beliggenhet ved et knutepunkt.  

Ta kontakt og fortell om dine behov!!

Gjettum Nærsenter består av butikker i 1. etasje som er bl.a. utleid til Rema 1000. frisør, kiropraktor, begravelsesbyrå, regnskapbyrå, , m.m.

Det er nå ledige mindre butikklokaler, smålager og kontorlokaler i i tidligere Lefdalbygget - nå Gjettum Nærsenter  ved den nye trikkeholdeplassen Gjettum stasjon. Kort vei til offentlig kommunikasjon som buss og T-banestasjon. Tog fra Sandvika. God forbindelser med offentlig kommunikasjon til Oslo. Meget attraktiv beliggenhet med kort vei ned til E18 og E 16

Bærumsveien 373-377 er på ca. 6900 kvm over 3 plan + garasjekjeller. Det er heis i mellomste bygget.  Det er planlagt å ombygge eiendommen til en kombinasjonseiendom med butikker og leiligheter, noe som medfører en lengre søknadsprosess og behandlingstid- Antatt utleietid ca. 3 år. 

Leieperiode:
Det gis mulighet for fleksible løsninger på leietid, infrastruktur, fasiliteter, etc.  For den rette leietaker, kan det gis en komplett løsning. Lokalene er ønsket uteiet snarest mulig fortrinnsvis AS IS til en gunstig pris men utleier kan male opp, freshe opp lokalene. 

Varierende standard på de forskjellige etasjene som vil gjennspeile  leiepris. 

U. etasje BTA ca. : Lager                    : 505 kvm - UTLEID

U. etasje BTA ca. : Lager/Kontor          : 291 kvm - Kombinasjonslokaler-  3 kontor + lagerdel - adgang fra rampe - IKKE port

2. etasje BTA ca. : Kontor                   : 150 kvm  Cellekontorer , kjøkken og wc. 

2. etasje BtA ca. : Kontor                   :  VI HAR KONTORFELLESAKP HER - KONTOR FRA 20 KVM TIL 600 KVM 

2. etasje BTA ca. : Kontor                   : 879 kvm

3. etasje BTA ca :  Kontor                   :  61 kvm

3. etasje BTA ca. : Kontor                   : 240 kvm

Stor garasjekjeller  med flere ledige plasser. 

Normal standard med  laminat på gulv, malt glassfiberstrie på vegg i noen lokaler, men også enklere standard i de andre lokalene.   Fibernett i bygget. Leietakertilpassninger for den rette. 


Lokalene er ledige

 

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis