Arealspesifikasjon


kvm/antEtgBeskrivelse200 kvm2Kontor, Kontor/kominasjonslokale

Ingress


Kontorlokaler med enkel adkomst på Furuset Næringspark. Det medfølger 5 parkeringsplasser rett ved inngangen og det er mulighet for å plassere container. Lokalet er ledig og kan om ønskelig overtas raskt.

Bebyggelse


Professor Birkelands vei 24C er en kombinasjonseiendom over 2 etasjer, samt underetasje. Eiendommen er oppført i 1982 og er oppdelt i flere eierseksjoner.

Beliggenhet


Beliggende i sentralt og etablert industriområde på Furuset, nær IKEA. Enkel adkomst fra Professor Birkelands vei og E6.

Det er bussforbindelse i Professor Birkelandsvei ca. 200 meter fra lokalet. Overgangsmulighet til tog og T-bane. Kort avstand til Gardermoen (ca. 25 minutter med bil) og sentrum (ca. 10 minutter med bil).

Adkomst


Følg E6 nordover fra Oslo til avkjørsel på Linderud. Kjør til venstre over E6 og første til høyre inn på Strømsveien. Følg denne forbi IKEA og videre rett frem i rundkjøringen. Du er nå i Professor Birkelandsvei, og eiendommen ligger på venstre side av veien. Enkel adkomst via trapp fra parkeringsplassen på vestsiden av Professor Birkelands vei 24C.

Parkering


Lokalet har 5 parkeringsplasser utenfor lokalet.

Det er mulighet for å plassere containere.

Standard


Lokalet er pent pusset opp og holder god kontorstandard. Det er laminat og fliser på gulv, malte vegger og himling med ny ledbelysning.
Om ønskelig kan leietaker endre utformingen av lokalet etter nærmere avtale.

Lokalet har ventilasjon og kjøling.

Inneholder


2. etg.: BTA 200 kvm.:
Lyse, hyggelige lokaler med oppgradert himling og nye ledlamper. Egner seg som både kontorer/ showrom/prosjektrom.

Inneholder fullt utstyrt spiserom, 5 separate kontorer (team-rom), stort møterom, kjøkken, 2 toaletter og dusj. Tilstøtende plukklager/arkiv.
Lokalet er innredet med fleksible skillevegger, og kan enkelt tilpasses til 10 - 12 arbeidsplasser i landskap.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Sentralt