Arealspesifikasjon


1. etg: 1156 kvm Kombinasjonslokale

Beliggenhet


Beliggende i sentralt og etablert industriområdet på Furuset, nær IKEA. Enkel adkomst fra Professor Birkelands vei og E6.

Det er offentlig kommunikasjon i form av buss i umiddelbar nærhet, samt T-Bane på Furuset. Kort avstand til Gardermoen (ca. 25 minutter med bil).

Beskrivelse


Professor Birkelands vei 27 har en rekke solide leietakeresom foreksempel Brand Factory og Würth.

Professor Birkelands vei 27B er en kombinasjonseiendom over 3 etasjer, samt underetasje med kjøreadkomst for store biler. Byggets 1. etasje, mesanin og underetasje inneholder lager/verkstedlokaler. I de øvrige etasjene er det kontorlokaler. Eiendommen har person/vareheis og ventilasjonsanlegg med kjøling.

Adkomst


Direkte adkomst fra Professor Birkelands vei med parkeringsplass på forsiden av bygget.

Parkering


Eiendommen har rikelig med parkeringsplasser.

Standard


Lokalene holder god standard med linoleum, tepper og tregulv. Epoxy på lager. Hvite malte vegger og kontorfronter i glass. Plater i himlingen med innfelt belysning og ventilasjon.

Eiendommen har vare/person heis og ventilasjon med kjøling.

Inneholder


Vi har et meget bra kombinasjonslokale som blir ledig i eiendommen. Lokalet har lager med 6 meters takhøyde og stor kjøreport. Det er direkte adkomst fra kontoret til lageret og mesaninen via interntrapp.

Kombinasjonslokale: BTA 1.156 kvm.:
Lokalet består av:

Lager BTA 335 kvm med stor kjøreport og 6 meters takhøyde (i deler av etasjen). Etasjen har i tillegg 2 toaletter.

Mesanin BTA 310 kvm. bestående av lager/produksjon med løftebrett fra 1. etg., stort møterom/kontorlandskap og to kontorer.

Kontorlokale BTA 511 kvm. Flotte lokaler med direkte adkomst mellom kontorlokalet og lager/mesanin. Fleksibelt kontorlokale bestående av resepsjon, kontorlandskap, møterom, kjøkken, flere kontorer/teamrom i forskjellige størrelser, toaletter/garderobe og dusj.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Bredbåndstilknytning
Kjøreport