Arealspesifikasjon


7. etg: 1046 kvm Kontor

Beliggenhet


Karvesvingen 3 ligger godt eksponert til på HasleLinje, som er utviklet fra å være et tapperi- og produksjonsområde for Vinmonopolet, til i dag å fremstå som et moderne kontorområde med boliger og handel.

I dag jobber ca 3.000 personer på HasleLinje og i fremtiden anslås opptil ca 6.000 arbeidsplasser. I tillegg bor ca 1.600 personer i Krydderhagen og Vinslottet. Denne kombinasjonen skaper liv i nærmiljøet.

I området kan ansatte få utført ærender på kjøpesentrene Vinslottet og Hasle Torg som tilbyr dagligvare- og servicetilbud, livstil, kafeer, Vinmonopol, sport osv. I 2021 åpner Nordic Choice Hotels på HasleLinje med konferansesal.

Solide kontorleietakere på HasleLinje: Atea, Securitas, Aller, Cowi, Oslo Kommune Bymiljøetaten, Doro mfl.

Inneholder


Lokalene som er for fremutleie ligger i 7. etasje og fremstår lyse og attraktive. Lokalene har store vindusflater og utsikt mot sydøst og vest. Ingen bygg mot sydøst som tar utsikten fra lokalene.

Arealet fremstår arealeffektivt og egner seg for et åpent kontorlandskap.

Lokalet har et stort møterom for ca 20 personer, som ligger utenfor kontorsonen.

Innredningen og overflater fremstår moderne/nybyggkvaliteter med tepper på gulv.

Areal
6. etasje: ca 1046 kvm BTA
Passer for ca 48-50 personer med tilhørende møterom, stillerom, kopi/print mm.
Lager: 20 kvm BTA

Diverse


I byggets toppetasje ligger felles personalrestaurant med fantastisk utsikt. I tilknytning ligger bygges attraktive takterrasse

Bebyggelse


Eiendommen stod ferdig 2015 og er et moderne nybygg. Karvesvingen 3 er et passivhus med BREEAM Excellent sertifisering og energiklasse A. Byggets solcellepaneler produserer energi for 80 EL-biler pr år.

Kontorbygget består av ca 15.800 kvm BTA kontorarealer fordelt på 8. etasjer lyse arealer med tillegg av underetasjer. Eiendommen har felles personalrestaurant i byggets toppetasje med tilgang på innbydende takterrasse. Herfra kan man nyte lunsjen med en av byens fineste utsikter.

Leietakere har tilgang til dusj og garderobeanlegg, innendørs sykkelparkering med sykkelvask.

Eiendommen ligger attraktivt til med et flott gårdsrom foran hovedinngangspartiet. Bygget har en romslig og flott lysgård som skaper en flott atmosfære ved ankomst. Bygget er knyttet sammen med en åpen trapp i lysgården.