Arealspesifikasjon


1. etg: 2169 kvm Verksted
2. etg: 83 kvm Kontor
3. etg: 653 kvm Lager
3. etg: 2169 kvm Kontor
4. etg: 1598 kvm Kontor

Beliggenhet


Bygget ligger sentralt til på Forus med kort avstand til E-39 i den nyeste delen av Forus. Korte kjøreavstander til Stavanger sentrum, Sandnes sentrum og Stavanger lufthavn Sola. Området har en utviklet infrastruktur med etablert næringsvirksomhet og god kollektivtransport.

Standard


Eiendommen holder høy standard og er ett av de nyeste byggene på Forus innenfor kombisegmentet. Inneholder blant annet verksteds-/lagerhall med god takhøyde og traverskrane, oppdaterte og fleksible kontorfasiliteter, møterom, kurs/undervisningsdel, testrom, felles kantine, trimrom, osv.

Energimerking


Utleier skal legge frem energiattest for leietaker, før avtale om utleie av bygning blir inngått. Energiklassifiseringen har en scala fra A- G, men det foreligger ikke energisertifikat på denne eiendommen pr. avtaletidspunkt.

Utleier er oppfordret til å besørge eiendommen energiklassifisert. Leietaker er selv ansvarlig for eventuelt å innhente et energisertifikat på eiendommen. Så lenge energiasstest ikke foreligger bør interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse.

Parkering


God parkeringsdekning på eiendommen.

Overtakelse


Etter nærmere avtale

Ansvarlig megler


Øystein Roalsø Sirevåg

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine
Kjøreport
Traverskrane
oljeutskiller