Beliggenhet, adkomst


Eiendommen ligger meget sentralt på Forus, i nærhet til E39 med ca 10 minutters avstand til både Stavanger og Sandnes.

Arealer og fordeling per etasje


200 kvadratmeter kontor i 2. etg.

Innhold


I 2. etg i Fabrikkveien 14 har vi ca 200 kvm kontorer ledig. Lokalene fremstår som store, lyse og trivelige og er nettopp oppusset, og kan enkelt tilpasses til nye leietager og endres etter ønske.

Det er eget kjøkken og toalett til kontorene, samt god parkeringsdeking. Mulighet for å utvide kontorarealet om man har behov for mer areal umiddelbart, eller med tiden vokser.

Det er også mulighet for enkeltkontor om ønskelig.

Andre aktører på bygget er blant annet teknologiselskapet Omron, Handi Products, Trox Technik, Flexit og Stavanger Blikk.

Vi er fleksible i forhold til tilpasning og utvidelse av lokalene, leietid og pris. Ta kontakt for mer informasjon og priser!

Standard


God standard.

Møblering


Kan leies umøblert, eller med enkel møblering.

Oppvarming


Elektrisk

Parkering


God parkeringsdekning på egen tomt

Energiforbruk


Ved salg og utleie av bygninger skal det fremlegges en energiattest med et energimerke jf. Energimerkeforskriften. Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke bygningen, men det foreligger per dato ingen energiattest

Arealangivelser i salgsoppgaven


Arealangivelsene er opplyst av eier.

Overtagelse


Etter avtale.

Utleid 'som den er'


De opplysninger som fremgår av denne utleieoppgaven er innhentet fra nåværende eier av eiendommen, samt offentlige instanser. Megler har derfor intet ansvar for oppgitte opplysninger utover det som fremgår av Eml. §§ 3-7. De anbefales selv å foreta undersøkelser som De mener har betydning for Deres eventuelle leie.

Fasiliteter

Garasje/P-plass