Fasiliteter

Heis
Garasje/P-plass
Bredbåndstilknytning

Beliggenhet, adkomst


Eiendommen ligger langs Forussletta, i umiddelbar nærhet til E39. Omtrent 8 min fra Sandnes sentrum og ca 15 min fra Stavanger sentrum. Området er vel etablert for handel og næringsvirksomhet. Eiendommen huser blant annet leietagere som RSA Bil, Kvik Stavanger, Solsenterdrift AS samt UNO X bensinstasjon. Like i nærheten finner man flere større aktører som Kvadrat, Lurabyen, Biltema, Power, IKEA mfl. som gjør eiendommen attraktiv og særlig godt beliggende.

Byggemåte


Betong

Innhold


De ledige lokalene går over ett plan, og består av åpne, lyse og luftige arealer. Pr nå er lokalene innredet som treningssenter med forskjellige soner og inndelinger for frivekter, kampsort, crossfit og ligende. Det er i den anledning bygget store og trivelige garderober.

Lokalene har brede bruksmuligheter og kan tilpasses leietager. Lokalene er dog, ikke egnet for treningssenter og kan ikke brukes til dette formål.

Bygget ligger godt synlig langs Forussletta og har meget gode profileringsmuligheter. Det er lagt opp til hovedinngang i front av bygget med både trapper og heis.

Lokalene har god ventilasjon, belysning og bredbåndstilknytning.

Standard


Lokalene holder gjennomgående god standard.

Oppvarming


Elektrisk.

Parkering


God parkeringsdekning på egen tomt.

Energiforbruk


Ved salg og utleie av bygninger skal det fremlegges en energiattest med et energimerke jf. Energimerkeforskriften. Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke bygningen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Arealangivelser i utleieoppgaven


Vi gjør oppmerksom på at det ikke foreligger taksering på eiendommen og derfor heller ikke nøyaktige arealmål. Tallene er oppgitt av huseier.

Overtagelse


Etter nærmere avtale.

Utleid 'som den er'


De opplysninger som fremgår av denne utleieoppgaven er innhentet fra nåværende eier av eiendommen, samt offentlige instanser. Megler har derfor intet ansvar for oppgitte opplysninger utover det som fremgår av Eml. §§ 3-7. De anbefales selv å foreta undersøkelser som De mener har betydning for Deres eventuelle leie.

Matrikkelinformasjon


Kommunenr: 1102

Gårdsnr: 69

Bruksnr: 1482