Beliggenhet


Elisenberg postkontor flytter ut av lokalene på hjørnet av passasjen mellom Balchens gate og Elisenbergveien - våren 2022.
Passasjen består i dag av Elisenberg postkontor som vender ut mot Balchens gate, og Vinmonopolet som vender ut mot Elisenbergveien. I Balchens gate er nærmeste nabo Feinsmecher restaurant, et kvartal bak Bygdøy allé - med kort avstand til bussholdeplass ved Frogner kirke. Dette er et populært område på Frogner med mange spesialbutikker plassert i Fredrik Stangs gate, Frognerveien og Gimleveien.

Standard


Lokalet på 425 kvm består i dag av publikumsområde, skranker og en rekke reoler for pakker og post. Store vinduer som i dag er klebet igjen med reklame for Posten uten innsyn, fjernes slik at man får en god profilering mot publikum.
Lokalene kan innredes etter ny leietakers ønsker og behov.

UTLEID. Lokalet på 57 kvm har flislagt gulv og panelte vegger. Kan pusses opp etter ny leietakers ønsker og behov.

Inneholder


425 kvm hjørnelokale til leie midt på Frogner. Vinduene vender ut mot Balchens gate og passasjen - og inngangspartiet befinner seg midt i passasjen ved siden av Vinmonopolet.Tilnærmest kvadratisk lokale, med pauserom/kjøkken, toaletter og dusj/garderobe. Lasterampe i garasjeanlegget med direkte tilgang til lokalene. Innkjøring fra Elisenbergveien

UTLEID. 57 kvm kontor til leie med stort vindu mot Balchens gate. Rektangulært formet lokale med kjøkkenkrok,garderoberom og toalett. Inngang fra felles entré i 1. etg.

Fasiliteter

Aircondition
Kjøreport