Beskrivelse

 

Moderne og lyse kontorer som ble totalrenovert i 2014.
Lokalet består av åpent landskap, møterom, stillerom.  Felles inngang med en annen leietaker.  Inngangspartiet består av kjøkken, gang, toaletter.  Egen inngang i tillegg, direkte fra parkeringsplass.

Areal 113 kvm netto.  Se areal farget grått på plantegning som kan hentes ut i annonsen.

Kontorene har en sentral beliggenhet på Teleplan-lokket på Fornebu. Kontorene har et avskjermet inngangsparti, kun noen titalls meter fra oppstilte parkeringsplasser. Det er muligheter for å leie parkeringsplasser både utendørs, og innendørs i tilhørende parkeringshus. Kontorene har kun 2 minutters gange til Lilløyveien bussholdeplass, hvor buss 31 har avgang hvert 6. minutt. Det er også kort vei til kollektivknutepunkter med buss, tog, flytog og taxiholdeplass.

Fornebuveien 31 har tilknytning til Fornebuveien 33-37, som driftes som én enhet. Dette gagner leietakere i form av felles snømåking, gartnertjenester, vaktmesterservice, renhold av fellesarealer med mer. Kontorlokalene er tilknyttet felles kantine med utendørs terrasse og flotte utearealer om sommeren. Kantineområdet vil samtidig gjennomgå en større oppgradering i 2016. Samtlige leietakere har anledning til å booke felles møterom.

For de som ønsker alternativt transportmiddel til jobb, er kontorene tilknyttet sykkelparkering, dusj og garderober.

 

Adkomst


Buss: Buss 31 hvert 6. minutt - 2 minutters gangavstand til Lilløyveien bussholdeplass.
Tog: Lysaker stasjon - ett busstopp unna, buss hvert 6. minutt.
Gangavstand fra Lysaker stasjon 10 minutter.
Fra Oslo: Følg E18 i retning Drammen. Ta av mot Fornebu. Hold til venstre i tunnell. Ta til venstre i første lyskryss og deretter til venstre i rundkjøringen. Det er skiltet til Fornebuveien 31-37.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kantine