Beskrivelse

Bergens første Breeam NOR Very Good rehabiliterte bygg
Ønsker du å leie i et bygg som er totalt rehabilitert som har moderne og tidsriktige kvaliteter og er det første rehabiliterte bygget i Bergensområdet som har oppnådd klassifiseringen Breeam NOR Very Good.
Her er det mange muligheter, stor fleksibilitet og tilrettelagt både for cellekontorer og åpent landskap.


Ledig areal: 

U1 - 564 kvm ledig fra 01.12.22
2 etg - 1050 kvm
4 etg - 2300 kvm

Flott eiendom beliggende meget sentralt i Fyllingsdalen. Det er god parkeringsdekning i kjeller samt utenfor bygget. Moderne kantine i innbydende, lyse farger. Denne kan og nyttes eksklusivt av leietakere til allmøter mv utenfor kantinens åpningstider. Det er en egen møteromsavdeling i bygget – også denne er nyoppusset. Bygget er tidsriktig, elegant og effektivt. Det er lagt stor vekt på teknologi, materialvalg, lys og design. Se vedlagte bilder.

Byggets fleksibilitet og arealeffektivitet er stor. Det kan tilpasses inntil 2 leietakere pr etasjeplan, som er på ca 2.300 kvm BTA. Leietaker vil ha stor mulighet til å påvirke løsninger og kvaliteter.

DNB Næringseiendom har redusert energiforbruket på eiendomsporteføljen betydelig de siste år. Dette gir reduserte kostnader som kommer våre leietakere til gode. Bygget vil etter rehabilitering være klassifisert som et lavenergibygg  med energikarakteren gul A og Very good i Breeam Nor.

Her er digital link av prospektet:

https://issuu.com/mistrol_/docs/folkebernadottesvei40-kontorlokaler-til-leie?fr=sNGI4ZjM0NTk1OTM

Beliggenhet
Bygget ligger ca. 10 minutters kjøring fra Bergen sentrum og har en meget sentral beliggenhet i Fyllingsdalen. Området er godt tilknyttet gang- og sykkelveiene i området og er med god kollektivtransport, et knutepunkt for busstrafikk for Bergen og omegn.
Taxiholdepass i umiddelbar nærhet og god flybussforbindelse til Flesland, som ligger ca. 15 minutters kjøring unna. Bybanen til Fyllingsdalen ferdigstilles i 2022.

Nærområdet
Fyllingsdalen bydel er bygget som en drabantby etter internasjonale forbilder. En drabantby er selvforsynt og har offentlig service, rekreasjon og arbeidsplasser, men også en lettvint og rask tilgjengelighet til byen. Bydelen har flere barneskoler, ungdomsskoler samt videregående skole og sykehjem. En viktig kulturinstitusjon er Fyllingsdalen nye teater. Bydelen omfatter områdene Krohnegården, Løvåsen, Sikthaugen, Lyshovden, Sælen, Varden, Bjørge, Straume, Bønes og Kråkenes. Navnet har den fått etter gården Fyllingen. Muligens er navnet hentet fra norrønt fela som betyr gjemme eller skjule. 
Oasen Storsenter er vegg i vegg. Her er det 70 butikker med et bredt utvalg av varer og tjenester. Oasen er et bydelssenter og er det kommersielle, kulturelle og sosiale samlingspunktet for de vel 30.000 innbyggerne i Fyllingsdalen.

Lokalene/innhold
Felles kantine og egen møteromsavdeling. Det er felles dusj-og garderobefasiliteter i bygget samt god og sikret sykkelparkering med vaskemuligheter.

Leietakere
Øvrige leietakere i Folke Bernadottesvei 40 er Evry, GK Norge og Tryg. I området er det mange store bedrifter som er lokalisert som f.eks.; Fjordkraft, S Banken, Rambøll, Nordea Liv, Handelsbanken

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:

Terje Hjertås
Mobil: +47 934 07 175
Send e-post: terje.hjertas@dnb.no

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis