Om eiendommen

Overtakelse

Lokalene står ledige og kan overtas etter avtale.

Kort om eiendommen

Vi har fått for utleie 2 flotte kontorlokalet i Olav V sgt. 13/Prestegårdbakken 12 i Stavanger sentrum.

Lokalene er totalrehabilitert og fremstår med høy kvalitet og tidsriktige materialvalg. Flott utsikt mot Stavanger sentrum.
Lokalet har åpen løsning med mulighet for å etablere små og store landskapsløsninger. Stort møterom og mulighet for å etablere cellekontor.

Næringsseksjonen er en del av sameiet Parken Borettslag, bestående av totalt 54 leiligheter og 5 næringsseksjoner. De ledige lokalene ligger i byggets andre etasje.

Øvrige leietakere er bl.a Hertz Bilutleie og Joker Dagligvare som leier lokalene på bakkeplan.

Diverse

Ta kontakt med megler for en presentasjon og visning av eiendommen.

Innhold

Åpent kontorlandskap, sosial sone med kjøkken og spiseplass. Dame og herregarderobe med dusj og wc, samt ytterligere 2 (gjeste)toalett. Mulighet for møterom.

Standard

Lokalene har åpen løsning, men kan enkelt innredes med cellekontorer og møterom etter leietakers behov.

Kontorene er smakfullt innredet med eikeparkett og lyse vegger. WC og personalgarderober med dusj fasiliteter. Av tekniske installasjoner kan nevnes nytt el-opplegg og led-belysning, ventilasjonsanlegg med styring, kablet nettverk.

Oppvarming

Elektrisk

Energimerking

Ved salg og utleie av bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften. Megler har informert selger/utleier om selgers/utleiers plikt til å energimerke bygningen, men det foreligger pr dato ingen energiattest.

Parkering

Mulighet for å leie inntil 5 parkeringsplasser.
Kort avstand til til parkeringshusene St. Olav, Olav Kyrre, Jernbanelokket og Posten.

Beliggenhet

Olav Vs gt. 13/Prestegårdbakken 2 ligger sentralt ved innkjøringen til sentrum i rundkjøringen Muségata/Madlaveien, kanskje Stavangers mest trafikkerte veikryss.

Området er preget av næringsvirksomhet for allmennyttige formål med omkringliggende boligblokker.

Lokalene ligger i gåavstand til alle byens servicetilbud og ikke minst trafikk-knutepunkter som hurtigbåtterminalen og Byterminalen for reisende med tog og buss.

Adkomst

Adkomst med bil fra Løkkeveien, St. Svithunsgate og videre inn i St.Olavsgate/Prestegårdsbakken. Direkte adkomst fra parkeringsplass til lokalene. Lokalene har også adkomst fra Olav Vs. gt. via trapp eller heis.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1103
Gårdsnr: 56
Bruksnr: 1199