Kort om eiendommen


Vi har fått for utleie flotte kontorlokaler med maritimt preg midt i Stavanger sentrum.

Eiendommen ligger flott til langs Strandkaien i indre vågen av Stavanger sentrum og beliggenheten må kunne sies å være en av de flotteste i byen.
Her er det mulighet for selv den mest kresne leietakeren å flytte inn i flotte lokaler i et gammelt og historisk sjøhus med flott utsikt utover Byfjorden, Skagenkaien og innover mot torget.

Strandkaien 34 er et næringsbygg langs vågen i Stavanger sentrum som opprinnelig ble oppført i ca. 1700. Tidlig på 1800 tallet ble eiendommen påbygget med to ekstra etasjer.
Eiendommen ble av forrige eier totalrenovert i 2015. Alle innvendig overflater ble revet slik at det gamle tømmeret i bygningen og gammel grunnmur er synlig. Det ble ikke foretatt oppretting så bygget har en del skjeveheter som er en del av historien og gir lokalene ekstra sjarm.

Beliggenhet


Strandkaien 34 ligger i sentralt i Stavanger sentrum med gå avstand til byens servicetilbud og fasiliteter.

Videre er det også i gå avstand til trafikk knutepunkter, bl.a. byterminalen med hyppige buss og togavganger, samt hurtigbåtterminalen.

Adkomst til lokalene direkte fra Strandkaien.

Diverse


Ta kontakt med megler for en presentasjon og visning av eiendommen.

Innhold


2. etg: Cirka 135 kvm. BTA.
5 kontorer, møterom, wc, kjøkken og spiseplass.

3. etg. Cirka 130 kvm. BTA.
Kontorer, landskap, wc, kjøkken og spiseplass.

Standard


De aktuelle lokalene ligger i byggets 2 og 3. etg.

Kontorlokalene har et maritimt preg hvor huseier virkelig har klart å ivareta eiendommens særpreg og historikk.
Lokalet er innredet med landskapsløsninger og cellekontorer med glassvegger, møterom, wc og kjøkkenløsning i hver etasje.
1. etg. er innredet med restaurant og bar, med plass til 35 gjester. Denne kan leies for private arrangementer eller benyttes av leietaker for deres egne arrangementer og sammenkomster.

Sonos lydanlegg i alle etasjer.