Arealspesifikasjon


4. etg: 735 kvm Kontor

Beliggenhet


PP20 - Philip Pedersens vei 20 er et signalbygg med meget god eksponering og sentral beliggenhet på Lysaker.

Bygget ligger strategisk langs vestkorridoren, utenfor bomringen i forlengelsen av Lysaker. 90 000 biler passerer eiendommen daglig som gir særegent gode eksponeringsmuligheter mot E18.

ADKOMST
Det er gode kommunikasjonslinjer til eiendommen som er lett tilgjengelig både med bil og offentlig kommunikasjon.
Oksenøyveien bussholdeplass ligger rett utenfor bygget med avganger hvert 4.min i rushtiden. Det er 10.min. gangavstand til Lysaker stasjon som Norges tredje største knutepunkt med tog, flytog, taxi og bussforbindelser. Det er 10.min gangavstand til Stabekk stasjon i andre retningen, øvrig er det gode sykkelveier til eiendommen med felles sykkelparkering i garasjeanlegget.

Kjente selskaper er lokalisert i nærområdet, som bla. NEMKO, Cisco, Technip, Implenia, Sanofi-Aventis og Storebrand m.fl.

Inneholder


I PP20 har vi ledig ca. 735 kvm BTA kontorlokaler i byggets toppetasje.

Kontorlokalene er nyoppussede til flott standard i 2020 med moderne overflater og materialvalg. Meget gode takhøyder, store vindusflater og utsikt er gjennomgående. Lokalene er pusset opp med godt inneklima og god teknisk infrastruktur (ventilasjon, kjøling, IT/elektro mv.) Lokalene er primært bygget i cellekontorstruktur med en romslig sosial sone og god dekking av støttefunksjoner.

Tilpassinger til ny leietaker kan diskuteres.

Bebyggelse


PP20 ble oppført i 1992 og har et samlet areal på 10 234 kvm BTA. Arealet er fordelt over 4 kontoretasjer og to underetasjer med parkeringskjeller.

FELLESFASILITETER:
Bygget er totalrehabilitert og fremstår som et nybygg med ettertraktede fasiliteter.
Med utstrakt bruk av moderne materialer er alt av fellesarealer, kantine, garderober, tekniske anlegg og inngangsparti pusset opp.

Cateringhuset er kommet inn som kantinedrifter og byr på et utvidet matkonsept, med takeaway og mulighet for matservering utenfor normale tider. I toppetasjen er det etablert et større felles møterom, ypperlig egnet til presentasjoner og samlinger.
Videre har bygget gode dusj og garderobefasiliteter som ivaretar behovet til den aktive. Utomhus arealene har og fått et løft og det jobbes med ny skiltplan for eiendommen.

Eiendommen har energiklasse E

Visning


Etter avtale med megler

Ledig fra


Nå / Etter avtale

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine
Felles møterom
Dusj og garderober
Sykkelparkering
P-plasser i garasje