Arealspesifikasjon


2. etg: 544 kvm Kontor
3. etg: 648 kvm Kontor

Beliggenhet


Østensjøveien 18 ligger sentralt på Bryn og med god eksponering til nærområdet. Til eiendommen er det svært enkel tilgang fra E6 og Ring 3. Innen kort gangavstand er et godt kollektivtilbud tilgjengelig med 4 T-bane linjer fra både Brynseng og Helsfyr T-bane stasjon, Bryn Stasjon med togforbindelse (Lillestrøm-Oslo S-Asker), flere busslinjer og Flybuss ved Helsfyr. Området har hentestasjon for bysykkel.

Bryn er en del av Hovinbyen som er pekt ut som et av de viktigste satsingsområdene i kommuneplanen. I området planlegges nærings- og boligutvikling med mål om et levende gateplan med et godt nærtilbud for beboere og ansatte.

Flere anerkjente bedrifter er etablerte i nærområdet. Bla. Caverion, Banqsoft, Xledger, Kripos, Brødrene Dahl, NCC, Sophies Minde, Nordox og Plandent m.fl.

Standard


Bygget fremstår godt vedlikeholdt og med tidsriktig standard.
Det planlegges oppussing av felles inngangsparti og trappeløp med nye og moderne overflater.
Bygget har lasterampe og løftebukk for varetransport og vareheis til samtlige etasjer. I tillegg har man tilgang til, kaffebar, møterom og auditorium med 75 plasser og Arca treningssenter i Østensjøveien 32. Se hjemmesiden til Arca for mer informasjon om tilbudet: arca.no.

Inneholder


Ledige arealer:
2. etasje 544 kvm BTA
3. etasje 648 kvm BTA

Lokalene har gode vindusfasader samt rikelig med naturlig dagslys. Få bæresøyler i lokalene gir god fleksibilitet på møbleringsløsning. Lokalene er godt egnet for cellekontorer og åpne løsninger så vel som lab, lettproduksjon og showroom virksomhet. Lokalene står klare for oppussing til nye leietakere.

Parkering


Det er rikelig med parkering i tilknytting til eiendommen.

Visning


Kontakt megler for å avtale visning.

Ledig fra


Etter avtale.

Fasiliteter

Sentral beliggenhet tett på E6 og Ring 3
Fleksible arealer
Gode takhøyder og godt med naturlig lys
Varemottak med lasterampe og løftebukk
meget god parkeringsdekning
Kort til offentlig kommunikasjon