Adkomst

Hausmanns gate går fra Maridalsveien helt ned til Akerselva og Hausmanns bru. I nærområdet ligger Jacob kirke og gågaten Torggata. Her finner man mange hyggelige serveringssteder og butikker.

Buss 34 og 54 stopper rett utenfor eiendommen. Ca. 15 minutters gange til Oslo S. med tog og flytog. Det er gode parkeringsmuligheter for sykler, og også mulighet for leie av parkeringsplasser i garasje.

Beliggenhet

Eiendommen Hausmanns gate 23 ligger sentralt i Oslo sentrum, rett ved inngangen til den hyggelige og populære gå- og sykkelgaten Torggata. Eiendommen ble oppført i 2006 for UDI som har hatt kontorene i tretten år.

Innhold

Eiendommen på syv etasjer og kjeller ble oppført i 2006, og har et stort flott atrium i midten av bygningskroppen. Stort glasstak slipper mye lys inn også i midten, slik at kontorene som vender inn mot atriet også får gode lysforhold og utsyn. For øvrig har bygget mange vinduer ut mot gate og mot stille bakgårder. Det er god standard i bygget, og to heiser fra underetasje til 7. etasje gir god tilgjengelighet til alle kontorene. Det er kantine med god spiseplass i 7. etasje, og her er det også store vinduer i alle himmelretninger som gir fantastisk utsyn over Oslo by. Det er innredet storkjøkken-fasiliteter og mange spiseplasser – også utemøbler på to store terrasser som er hyppig benyttet på godværsdager. I øvrige etasjer er det kontorer, og i første etasje er det etablert hyggelig og populær kaffebar som eksisterende leietaker har leid inn.

Inngangspartiet fra Hausmanns gate har store glassdører og vinduer, som gir en luftig og hyggelig adkomst for både ansatte og gjester. Underetasjen på 1.182 kvm er i dag benyttet som lager, men her er det gode muligheter for å etablere treningsrom, sykkelrom og andre fasiliteter som dusj og garderober.

Etasjene har gode planløsninger, og er fleksible for tilpasninger hvor lettvegger enkelt kan fjernes for landskap, større kontorer eller møterom. Kontoretasjene har for det meste enkeltkontorer og 2–3 møterom, mens 1. etasje har noe åpent landskap. Det er stort tekjøkken i 2–6. etasje og flere toaletter inkl. H/C-toalett.

Etasjene kan leies enkeltvis eller flere samlet. Lokalene er ledig for overtagelse 01.04.2021.
Se forslag til møblering/løsning i plantegningene. Illustrasjoner viser mulighet for løsninger og interiør.

1. etasje 1.255 kvm
2. etasje    962 kvm
3. etasje 1.126 kvm
4. etasje 1.126 kvm
5. etasje 1.126 kvm
6. etasje 1.021 kvm
7. etasje    799 kvm

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis