Beskrivelse

Fantastiske kontorlokaler midt i innovasjonsmiljøet på Ullandhaug. Bli en del av et spennende miljø i vekst og endring! Et område preget av innovasjon, forskning og næring, med Universitetet som nærmeste nabo. Det nye Universitetssykehuset er under planlegging og skal ferdigstilles i 2023.
Bygget åpnet sommeren 2017. Spennende arkitektur, fleksibelt og moderne - bygget vil gi flotte rammer rundt din virksomhet. I tillegg til å ha kontorlokaler, huser bygget flere av de sentrale arkivene i Rogaland. 

Mangfoldet av bedrifter gir en ekstra dimensjon til livet i innovasjonsparken. Man møter både likesinnede og potensielle samarbeidspartnere, som kan gi en merverdi i form av nettverk, tilgang på fagmiljøer og verdiøkende aktiviteter.  

Andre bedrifter i bygget er blant andre Stavanger byarkiv, Statsarkivet i Stavanger, Interkommunalt Arkiv i Rogaland (IKA), Misjons- og diakoniarkivet, VID, Cowi og Universitetet i Stavanger. Det totale arealet er i overkant av 14 500m2, hvorav ca. 6000 kvadratmeter er magasiner under bakkenivå, og ca. 8500 kvadratmeter er kontorer, fellesfunksjoner og utstillingsarealer. Bygget er sertifisert til BREEAM Excellent. Lund+Slåtto arkitekter har tegnet prosjektet, mens Kruse Smith er hovedentreprenør.

Fasiliteter og servicetilbud


Å være en del av innovasjonsparken gir mange gode fordeler:
3 resepsjoner
Posttjenester
20 felles møterom
Auditorium til 96 pers
Personalrestaurant i Måltidets Hus og Arkivenes Hus
Catering til møter og arrangement
Vaktmestertjenester
Trimrom og garderobe
God parkeringsdekning og lading for elbiler
Lukket utendørs sykkelparkering
Div. fordelsavtaler
Temalunsjer og faglige samlinger

Beliggenhet


Regionens beste beliggenhet


Lett å komme seg til uansett hvor du er

Innovasjonsparken ligger gunstig plassert på Ullandhaug – midt mellom bysentrum, friområder, næringsområder og Universitetet i Stavanger. Det betyr at det er lett å komme til og fra. Det er gode kollektivforbindelser hit. Kommer man til fots eller syklende kan man nyte godt av Sørmarka som nærmeste nabo.

Bedriftene som holder til på Ullandhaug nevner særlig den gode beliggenheten som hovedgrunn til trivsel. 

Om innovasjonsparken:
Innovasjonsparke Stavanger er et internasjonalt senter for innovasjon, forskning og næringsutvikling med over 130 bedrifter og nærmere 900 ansatte. Mangfoldet av bedrifter gir en ekstra dimensjon til livet i parken. Man møter både likesinnede og potensielle samarbeidspartnere, som kan gi en merverdi i form av nettverk, tilgang på fagmiljøer og verdiøkende aktiviteter.

Med et bredt utvalg av bedrifter og virksomheter er området et knutepunkt for kompetanseutvikling, energi, kunnskap og innovasjon. Blant annet ligger Universitet i Stavanger her, og med sine 9200 studenter tilfører de en urban og pulserende energi til nærmiljøet. Videre holder også virksomheter som Oljedirektoratet, NRK, foskningsinstituttet NORCE, Petroleumstilsynet og Stiftelsen PETRAD med flere til her. Det nye sykehuset bygges på Ullandhaug, et steinkast sør for innovasjonsparken. Første byggetrinn skal stå ferdig i år 2023.

Standard

BREEAM EXCELLENT

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine