Beskrivelse

Spaces tilbyr et fullt utstyrt, privat kontor for deg og dine ansatte, enten du skal ta imot kunder, arrangere møter eller gjøre unna daglige arbeidsoppgaver. Hos oss finner du rom som er tilpasset dine behov. Målet vårt er å fremme innovasjon og nettverksbygging, og derfor er Spaces et inspirerende sted hvor du vil kunne jobbe komfortabelt med idéutvikling, enten alene eller i team.

 


Spaces Apotekergata byr på nyrenoverte kontorer, utmerket Wi-Fi-forbindelse og lyse arbeidsområder. Lokasjonen er sentral og lett å nå med kollektiv transport. I nærområdet finner du restauranter og butikker, noe som gjør det til et perfekt område for ta en pause mellom arbeidsøktene.

 

Tilgang til privat kontor fra 35690 kr per måned. Alt er inkludert. Strøm, sikkerhet, IT, rengjøring, felles resepsjon, tilgang til globalt og nasjonalt nettverk av fleksible arbeidsplasser, samt en rekke andre fordeler. Vi har flere andre løsninger som kan passe deg og ditt team, ta kontakt for priser.

Totalarealet på 120 m² omfatter et privat kontor på 23 m² for fem eller seks personer, møbler av høy kvalitet, fellesarealer som kjøkken, flerspråklige resepsjonister og er fri for andre avgifter og kostnader som vann, strøm og fellesutgifter.

 

 


Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Felles resepsjon
Heis