Fasiliteter

Aircondition
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

Eiendommen ligger i Industriveien i Sandvika med kort vei til Sandvika sentrum. Det er 7 minutter via gangsti fra eiendommen til sentrum/togstasjon.
Treningskjeden Fresh Fitness har i eiendommen treningssenter med treningssal, vektsal og spinningrom samt flotte dusj,- badstue,- og garderobefasiliteter.
Det er i bygget flere ulike leietagere, flest innen forskningsbransjen. FMC Biopolymer AS utgjør største leietager.

Bygget er i alt 10.500 kvm og består av fire etasjer med kontorlokaler samt underetasje med lagerlokaler og noe kontorer.

Det er meget gode parkeringsmuligheter på eiendommen både for ansatte og gjester. Bygget har forøvrig alle tekniske fasiliter som ventilasjon, kjøling og heis.

Beliggenhet

Det er mange som opplever å ha arbeidsplassen sin i Sandvika som svært praktisk. Det er enkelt for besøkende å komme seg til Sandvika da flytoget har stoppested her. Det er også en fordel med gode parkeringsmuligheter, og det å unngå rushtrafikken til og fra Oslo.

Standard

Alle våre lokaler leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie.

Innhold

Det er god standard på kontorarealene som er ledig etter avtale. God takhøyde, veggene er malt lyse, det er belegg på gulv og store vinduer som gir godt lys i lokalene.

Ledig enkeltkontorer i 3. etasje - flere kan leies samlet om ønskelig. Se vedlagte plantegning.
Fra 15 til 327 m²

Areal er inkl. 25% fellesareal.


Lagerrom ved behov
Fra 10-100 m²