Beskrivelse

Sentrumskontorene holder til i en flott bygård. Resepsjon og møterom er nylig renovert, trappeoppgang og fellearealer det samme. Det er lagt inn fiberoptikk i alle kontorer.

Beliggenhet

Inngangen til Sentrumskontorene er fra Storgata. Det er flere p-hus i nærheten og trikk- og bussholdeplass rett utenfor.

Standard

Husleien inkluderer fellesutgifter, vask av gulv og søppeltømming én gang pr. uke. I tillegg kommer abonnementsavgift på telefon med kr. 100,- pr mnd, samt fax- og portoutgifter etter forbruk. Leiekontrakten gjelder for en periode på tre år, med en gjensidig oppsigelsesfrist på tre mnd. Tre måneders depositum må etableres før innflytting.

Innhold

Vi har ledig kontorarealer fra 13 kvm opp til 72 kvm.
Pene kontorer med stripsgulv, malte veggflater og himlinger. Kontorene er forøvrig møblert med skrivebord, kontorstoler, hyller og telefon, som lånes i leieperioden.

Resepsjonen i 2. etasje kan bistå med det meste:
Mottak av beskjeder, sending av brev og fax, kopiering og frankering. Det er tilgang på fax og kopimaskin i 2. etasje. Ved siden av resepsjonen er det og tilgang til gratis lån av møterom med kjøkkenfasiliteter.

Resepsjonens er åpent hverdager kl. 09:00-15:30, lunsjpause mellom 11:30 og 12:00.
Leietakere i bygget i dag er mindre selskaper som advokater, regnskapsfirmaer, grafiske designere, dataselskaper, konsulenter mm.

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Heis