Om eiendommen

Arealspesifikasjon

1. etg: 536 kvm Kontor

Inneholder

Lokalene vi har til leie ligger på gateplan med en fantastisk takhøyde. Arbeidsflatene går over ulike plan, og skaper en spennende dynamikk og et særeget utrykk.

Alle arbeidsplasser er plassert langs fasaden og får mye naturlig lys i et område av lokalet som har hele 3-4 meter takhøyde. Ettersom vinduene langs fasaden går fra gulv til tak - får man glede av oppgraderingen som er foretatt i Dronnigens gate, med fargerik beplantning og vakre gatelykter rett inn i lokalene.

Sosiale soner, kjøkken, møterom og stillerom er plassert på mezzaninen inn i lokalet, her er områder man kan trekke seg tilbake å sitte og jobbe i stillesoner om nødvendig.

Lokalet har en egen kinosal med ca 24 sitteplasser/kinostoler: ca 75 kvm BTA. Kinoplassene er behagelige og plassert i amfil. Lerret B: 5,9m x H: 2,5m
Passer perfekt til presentasjon med fantastisk lyd- og lysbilde.

Dusj i egne lokaler samt teknisk rom/serverrom.

Lokalene er særegne med en sterk identitet - passer spesielt for selskaper innenfor film, produksjon og showroom.

Bebyggelse

Eiendommen ble oppført i 1958 og var i en årrekke hovedkontoret til Astrup & Søn. I 1877 kjøpte Harald Astrup den tre etasjers store gården, og var firmaets tilholdssted inntil man valgte å rive det gamle bygget og erstatte det med et moderne kontorbygg på ca 3 400 kvm BTA. Bygget har syv kontoretasjer og parkeringskjeller.

Niles Torp er arkitekten bak fasaderehabiliteringen i 1998, som er oppført i store glassflater og natursten.

Bygget har felles personalrestaurant i byggets 2. etasje. Her serveres både varme og kalde retter, og kantinen leverer møtemat om ønskelig.

I underetasjen ligger parkeringskjeller med biloppstillingsplass og innendørs sykkelparkering.

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til i Dronningens gate i Kvadraturen. Med sin nærhet til Oslo sentralbanestasjon og Bjørvika har man god tilgang til byens beste kollektivknutepunkt og et variert utvalg restaurant og caféer.

Kvadraturen har de siste år fått et betydelig løft. Prinsens gate har fått nytt gateplan og Dronningens gate er oppgradert med beplantning, benker og ny gatebelysning. Kvadraturen lykkes med sin satsning på et nærområde bestående av boliger, næringsliv, utdanning mv.

Like over gaten ligger Norges Banks hovedkontor.

I nabolaget ligger Stockfleths og Engebret Café, som ble etablert av Engebret Christophersen i 1857 - og er med det Oslos eldste restaurant. Over 150 år etter, er Engebret Café fortsatt et hyggelig spisested med stor uteservering.

Det er ca 5 minutters gange til Oslo S eller Stortinget.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 207
Bruksnr: 34