Beskrivelse

For Brække Eiendom AS har vi på velkjente Tangen Næringspark nå for utleie ca. 329 kvm kombinasjonslokale bestående av kontor og lager/produksjonslokaler. Meget godt egnet for bedrifter som ønsker fleksible lokaler med tilrettelagt parkering for leietakerne på eiendommen. Lokalene er i dag innredet med kontorer til administrasjon i ulik størrelse samt sosiale rom. Både standard og planløsning kan endres på etter leietakers ønsker ved langsiktig leiekontrakt. Gratis parkering til ansatte og kunder.Tilgang på 2 stk. kjøreporter, en rampeløsning og en fra bakkeplan. Gode profileringsmuligheter mot trafikkert vei langs Svelvikveien.

Beliggenhet

Eiendommen ligger med kort avstand til Bangeløkkakrysset som utgjør knutepunktet for ferdsel og påkjøring til E-18 mot Oslo, sørover og mot Eiker - / Kongsbergområdene. Mulighet for profilering mot Svelvikveien på felles skiltplan. Arealene befinner seg i gamle Drammen Jernstøperi sine områder på Tangen Næringspark.

Standard

Lokalene fremstår som lyse og moderne med belegg på gulv, malte vegger og åpen himling. Ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming. Utleier kan tilpasse og oppgradere lokalene til leietakers behov.

Innhold

Totalt areal utgjør ca. 329 kvm fordelt med lager/produksjon, kontorer og sosiale rom i eiendommens 1. etg. Takhøyde på ca. 3,5 meter.

Fasiliteter

Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kjøreport