Beskrivelse


- Sentralt plassert med trikk rett utenfor


- Urbant og kreativt miljø med et rikt kulturtilbud


- Mange spennende forretninger, restauranter, treningssentre, utesteder osv i nærheten


Schous Bryggeri har lang historie, men er i dag et moderne sted hvor blandt annet Riksscenen, Popsenteret, dansesenter og flere restauranter holder til. Se http://www.schouskulturbryggeri.no/. I tillegg er det vanlige firmaer, skole og helseforetak på stedet.

Området består i dag av ca. 54.000 kvm bygningsmasse, av både eldre og nyere dato, med hovedvekt på kontorlokaler. Bygningene er godt vedlikeholdt.

I Schous-kvartalet er det flere serveringssteder, bl.a Trattoria Popolare, populære restaurant Txotx og Mikrobryggeriet. I tillegg finner du treningssenteret SATS.

Det er kort gangavstand til restaurant Sudøst, Trancher, Delicatessen, Godt Brød m.fl.

Adkomst

Eiendommen har meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet med både buss- og trikkeholdeplass rett utenfor Schous kvartalet. Buss 30/31 til Heimdalsgata og trikk 11 -12 -13 til Schous plass (evnt. Nybrua). Taxiholdeplass like utenfor hovedporten. For øvrig enkel adkomst med bil fra sentrum.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Grünerløkka, med kort gangavstand til Oslo S. I umiddelbar nærhet finnes et godt utvalg av kafeer og restauranter, samt grøntarealer, sykkel- og turstier.

Innhold

Ledige kontorlokaler

6. etg. er 1175 kvm BTA
Lokalene kan tilpasses etter behov.
Lokalene inneholder åpen kontorløsning, men også kontorer slik det står i dag. Flere møterom og område for bespisning og sosiale soner. Flott inngangsparti. Ta kontakt for visning.

I 5. etg har vi ROM kontorfellesskap med mindre teamenheter, ta kontakt hvis interessert i vinsing av disse objektene.