Beskrivelse

Vi har nå for utleie effektive kontorlokaler i eiendommen Øvre Eikervei 83 på Syretårnet Industriområde på Gulskogen. Eiendommen består av kombinasjon av kontorer i 2. og 3.etg og forretningslokaler og lager i eiendommens 1.etg. Ledig areal utgjør ca. 136 kvm BTA i eiendommens 2.etg. Effektive og moderne kontorlokaler kan tilbys. Øvre Eikervei 83 innehar en meget god beliggenhet med tanke på profilerings muligheter for bedrifter i eiendommen. Eiendommen innehar en sentral beliggenhet og enkel tilkomst både fra Kongsberg/Eiker-traktene og Oslo-området.

Bygget er for øvrig utleid til blant annet Motek AS, MCS AS og Stenquist AS.

Parkering


Meget god parkeringsdekning på eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert industriområde på Syretårnet i Drammen kommune. Byggets plassering på eiendommen gjør at leietaker er meget godt synlig i forhold til trafikkert vei.

God adkomst til eiendommens parkeringsplass.

Standard

Lokalene innehar en meget god og moderne standard. Parkett på gulv, t-himling med nedfelt belysning i tak, malte vegger og modulvegger med innfelt glass.

Fasiliteter:

*Heis

*Ventilasjon med kjøling

*Mulighet for leie av lager/arkiv i kjeller

Innhold

Inneholder 5 cellekontorer, møterom og spiserom med kjøkken. Utleier kan for langsiktig leietaker tilpasse lokalene etter ønsker og behov.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis