Beliggenhet, adkomst


Sentral beliggenhet i industriområdet på Randaberg, rett utenfor Stavanger. Kort vei til E39. Andre aktører i nærområdet er Norsea, Randaberg Industries, Subsea 7, Total, Applus, Equinor med flere.

Innhold


I Strandbakken 1, har vi et lite lager ledig for leie med parkeringsplass og kontor om ønskelig.

Lageret er åpent, uten innredning. Port kan etter ønske enkelt settes inn. Det god takhøyde (ca 5 meter) med muligheter for utvidelse av areal om ønskelig.

Det mulighet for større lager/ verksted og flere kontorer på eiendommen.

Eiendommen ligger sentralt og lett tilgjengelig i forhold til aktiviteten i Dusavik men også i forhold til Stavanger og Tananger, med god tilgang på offentlig transport.

Kontakt megler for mer informasjon og avtale om visning.

Standard


Normalt god standard.

Oppvarming


Elektrisk.

Parkering


God parkeringsdekning på egen tomt.

Energiforbruk


Ved salg og utleie av bygninger skal det fremlegges en energiattest med et energimerke jf. Energimerkeforskriften. Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke bygningen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Arealangivelser i salgsoppgaven


Arealangivelsene er opplyst av eier.

Overtagelse


Etter avtale.

Utleid 'som den er'


De opplysninger som fremgår av denne utleieoppgaven er innhentet fra nåværende eier av eiendommen, samt offentlige instanser. Megler har derfor intet ansvar for oppgitte opplysninger utover det som fremgår av Eml. §§ 3-7. De anbefales selv å foreta undersøkelser som De mener har betydning for Deres eventuelle leie.

Fasiliteter

Garasje/P-plass