Beliggenhet, adkomst


Sentral beliggenhet på industriområdet i Randaberg, rett utenfor Stavanger. Kort vei til E39. Andre aktører i nærområdet er Norsea, Randaberg Industries, Subsea 7, Total, Applus med flere.

Arealer og fordeling per etasje


Tangen 8 består av store lagerarealer ferdig innredet med reoler i kombinasjon med kontorlokaler.

Lageret i første etasje har solid innredning og god belysning. Hallen er godt isolert og har lite behov for oppvarming.

Lageret er ca 1050kvm, med 7 meters takhøyde. Kjøreporten er inn er ca 4,19 meter høy.

Byggets andre etasje har til nå vært benyttet som showroom, men er i utgangspunktet tiltenkt som kontor. Fløyen er ca 270kvm stor, med god standard. God belysning fra spotter i taket i tillegg til store vindusflater langs hele fløyen gjør dette til en trivelig plass.

Eiendommen egner seg godt for nettbutikk, distributør, grossist eller lignende bedrift med behov store systematiserte lagerarealer med kontorstøtte og salgsapparat.

Standard


Normalt god standard.

Oppvarming


Elektrisk

Parkering


God parkeringsdekning på egen tomt

Energiforbruk


Ved salg og utleie av bygninger skal det fremlegges en energiattest med et energimerke jf. Energimerkeforskriften. Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke bygningen, men det foreligger per dato ingen energiattest

Arealangivelser i salgsoppgaven


Arealangivelsene er opplyst av eier.

Overtagelse


Etter avtale.

Utleid 'som den er'


De opplysninger som fremgår av denne utleieoppgaven er innhentet fra nåværende eier av eiendommen, samt offentlige instanser. Megler har derfor intet ansvar for oppgitte opplysninger utover det som fremgår av Eml. §§ 3-7. De anbefales selv å foreta undersøkelser som De mener har betydning for Deres eventuelle leie.

Fasiliteter

Garasje/P-plass