Ingress


Vi har for salg en næringseiendom (AS) med sentral beliggenhet i attraktive Drøbak. Eiendommen ligger i bolig og næringsområde med god beliggenhet. Næringseiendommen grenser til boligområde og antas å ha potensiale for boligutvikling.

Næringseiendommen er fullt utleid til solid selskap.

Stor solrik tomt på 7.922 kvm. og nærhet til offentlig kommunikasjon, butikker, skoler og fritidstilbud.

Kontakt megler for prospekt og utarbeidet mulighetsstudie.

Beliggenhet


Holterkollveien ligger meget sentralt til i Drøbak. Få minutters gange fra eiendommen ligger handelssenteret Amfi Drøbak City med et godt utvalg av butikker, samt offentlig kommunikasjon, barnehager, skoler, treningssentre og 18-hulls golfbane.

Kort vei til fantastiske tur- og rekreasjonsområder i Seierstensmarka med preparert lysløype for langrenn om vinteren. På sommerstid er det et stort utvalg av stier for tur, løping og sykling. Området har også kort vei til tennisanlegg, ridesenter, fotballbaner og nyere idrettsarena med løpebane, håndballhall, skatepark og Bølgen bad og aktivitetssenter.

Ca. 2,7 km fra området ligger idylliske Drøbak sentrum som er en perle både sommer og vinter med blant annet torghandel, smågater med hyggelige gallerier og koselige butikker. Badeparken med stupetårn, sandstrand, gresslette, volleyballbane, lekestativ mm, samt båthavn med rekeutsalg mm. Om vinteren er sentrum en lysende juleby med et flott julehus, mange hyggelige nisjebutikker, kino, bibliotek mm.

Gangavstand til bussforbindelser til Oslo, det går både ekspressbuss og vanlig buss mellom Oslo og Drøbak. Ekspressbuss tar 40 minutter, vanlig buss ca. 50 minutter. I rushtiden går det buss til Oslo ca. hvert 5 minutt. Bussen går fra Oslo Bussterminal like ved Oslo Sentralbanestasjon og har endestasjon på Drøbak Brygge. Det går også lokale bussruter mellom Ski, Ås og Drøbak. Fra Ski og Ås er det togforbindelse til Oslo S og sørover

Adkomst


Fra Oslo ca. 35 km. E18 og E6 deretter E134 og Oslo veien(152) mot Drøbak. Lett adkomst til eiendommen med gode parkeringsmuligheter på eiendommen.

Utleie


Eiendommen er fullt utleid. Leiekontrakten løper til 01.06.2021 med rett til å forlenge kontrakten med 3 år.
Leieinntekter for 2020 utgjør kr. 694.783,-.
Leietaker dekker alle kostnader/avgifter utover forsikring av bygget og eventuelt eiendomsskatt.

Tomt


Ca. 7922 kvm. Eiet tomt delvis flat, delvis lett skrånende naturtomt. Tomten har gode solforhold.

Utviklingspotensiale


Eier av Holterkollveien 6 har fått utarbeidet et mulighetsstudie for å utvikle eiendommen til boliger.

Eiendommen er pr. i dag regulert til næring (industriformål). Mulighetsstudiet tar utgangspunkt i kommuneplanens føringer vedr. bolig, samt vurderinger mht. tilstøtende boligregulering. Ny eier bærer risikoen og kostnaden ved eventuell søknad om regulering til bolig.

Det er tegnet inn 7 stk. eneboliger og 7 stk. tomannsboliger (14 boenheter).
Totalt 21 boenheter med totalt BTA 3.150 kvm/BRA 2.723 kvm.

Inneholder


Eiendommen eies av et singel purpose selskap og salget skjer i form av salg av 100% av aksjene i Holterkollveien 6 AS.

Eiendommen består av kontoreiendom BTA 556 kvm. over 1 plan oppført i 1977 og senere påbygget i 1994, samt carport med plass til 13 biler.

Eiendommen holder normal god kontorstandard og er oppdelt i kontorer i variable størrelser, kontorlandskap, møterom, kjøkken og toaletter.

Eiendommen har ventilasjonsanlegg (ukjent alder).

Eiendommen er 100% utleid.

Det er utarbeidet mulighetsstudie for utvikling av eiendommen til boliger. I mulighetsstudiet er det lagt opp til 7 eneboliger og 7 tomannsboliger (totalt 21 enheter) med totalt BRA 2.723 kvm.

Fasiliteter

Garasje/P-plass