Beskrivelse


Reservér et eget skrivebord i et banebrytende og inspirerende coworking-lokale, i byen du bor i. I tillegg får du tilgang til ytterligere 30 kvm fellesområde som du kan bruke etter behov – alt i én enkelt pakke med alt inkludert.

Få reservert tilgang til et eget skrivebord på en av byens beste adresser, og få tilgang til alle fellesrommene på alle kontorstedene som er inkludert i programmet vårt. På kontorstedet med reservasjon får du et privat bokskap, tilgang til en fullt utstyrt businesslounge med podder eller kontorpulter, høyhastighetsinternett og alle fasilitetene du kan forvente av en moderne arbeidsplass.

Vi skreddersyr kontorlokalet til behovene du har, fra 1 til 100 skrivebord eller flere, slik at du kan bruke tiden til å fokusere på hvordan du jobber – ikke hvor du jobber.

Med et stort utvalg av profesjonelle og inspirerende arbeidsområder å velge mellom har Regus allerede hjulpet mer enn 2,5 millioner mennesker med å bli del av arbeidsplassrevolusjonen. Arbeid hvor, når og hvordan du vil, i profesjonelle lokaler bygget med produktivitet for øyet.

Med over 3000 kontorsteder og 100 000 kontorrom fra 5 kvm til over 1000 kvm, har vi et perfekt arbeidsområde for alle og enhver.

Send en forespørsel nå

http://www.regus.no/office-space/norway/oslo/oslo-helsfyr?utm_source=finn&utm_medium=portal

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport