Arealspesifikasjon


1. etg: 43 kvm Forretningslokale 1
1. etg: 50 kvm Forretningslokale 3
1. etg: 57 kvm Forretningslokale 2
1. etg: 95 kvm Forretningslokale 4

Ingress


Vi har for utleie fire forretningslokaler på gateplan.

To av lokalene er slått sammen til et lokale på BTA 145 kvm. (kan enkelt tilbakestilles)

Ta kontakt med megler for informasjon og visning.

Bebyggelse


Bygdøy alle 70 her en velholdt bygård oppført i 1930. Eiendommen er over 6 etasjer med forretninger i 1. etasje. Eiendommen har meget god profilering mot Bygdøy alle.

Beliggenhet


Næringslokalenehar en attraktiv beliggenhet på hjørnet av Bygdøy alle og Nobels gate med meget god profilering mot gaten. Området er tett befolket, noe som gir godt grunnlag for forretninger, ulik type behandlig og servicetilbud.

Adkomst


Samtlige lokaler har direkte adkomst fra gaten.

Inneholder


Fire flotte lokaler på gateplan med god profilering.

Lokale 1. BTA 43 kvm.:
Lokalet inneholder et stort rom mot gaten, samt et lite bakrom og toalett. Det er et stort vindu mot gaten. Lokalet har inngang fra Nobels gate.
Lokalet er pent pusset opp med parkett på gulvet, hvite malte vegger og himling.

Lokale 2. BTA 57 kvm.:
Lokalet inneholder et stort rom mot gaten, samt et romslig bakrom (møterom/spiserom). Felles toalett med lokale 3. Lokalet har direkte adkomst til kjelleren der det er mulig å inkludere et stort rom.
Lokalet ledigstilles i juni og er i dag utleid til et arkitektkontor. Det er pent pusset opp med parkett og lyse farger. Det er et stort vindu og inngang fra Nobels gate.


Lokale 3 og 4 er slått sammen til et lokale på BTA 145 kvm. men kan om ønskelig leies ut separat:

Lokale 3. BTA 50 kvm.:
Hjørnelokale om inneholder et stort rom. Lokalet har felles toalett med lokale 2. Lokalet er i dag utleid til en interiørforretning og har teppe på gulv, lyse malte vegger og himling. Lokalet har et stort vindu, samt glassdør mot Bygdøy alle.
Lokalet er i dag slått sammen med lokale 1, men kan leies ut som et separat lokale.

Lokale 4 BTA 95 kvm.:
Hjørnelokale ed meget god profilering mot Bygdøy alle. Lokalet inneholder tre store rom, samt eget toalett. Lokalet er i dag utleid til interiørforretning parkett på gulv, malte vegger og malt himling. Lokalet har to store vinduer mot Bygdøy alle. Lokalet er i dag slått sammen med lokale 3.