Om eiendommen

Det har vært stor etterspørsel etter moderne sentrumslokaler, og nå er kun 4 etasje ledig.  Hver av etasjene er på 350-400 kvm. Bildene fra lokalene er vedlagt, og utsikten er fra balkongen i 7 etg.

Lenke til prospekt: https://indd.adobe.com/view/4b749cb7-1b00-4eba-9c74-77d7b9b42d3d

På linkene under kan du bevege deg rundt i 4-7 etg i Strandgaten 4. Du vil se at det er mye vinduer, flotte kvaliteter, moderne kjøkken etc. God tur!

https://my.matterport.com/show/?m=tnEaLzyNUps

https://my.matterport.com/show/?m=fW4Ayqm4PU5

Beliggenhet
Meget sentral beliggenhet, i hjertet av Bergen sentrum, like ved Torgalmenningen. Her er det kort vei til alt.

Adkomst
Busslinjer til alle bydeler i umiddelbar nærhet, inkl. flybussen. Bybanens endestopp er et steinkast unna. Muligheter for parkering, 5 min unna, i f.eks. Klostergarasjen eller CityPark. Man kan også benytte parkering i Bygarasjen, 10 min. unna, og her er det halv pris for EL-biler.

Standard/tekniske opplysninger
Eiendommen blir oppgradert til 2021-standard innenfor både ventilasjon og tekniske løsninger.

Garderobe/Dusj
Det vil bli etablert felles dusj og garderobeløsninger i byggets underetasje.

Inngangspartiet
Byggets inngangsparti vil fremstå synlig og attraktivt i bybildet.

Nærområdet
Torgalmenningen er et område og en åpen plass i Bergen sentrum. Området inkluderer selve plassen og kvartalene rundt, samt Byparken rundt Musikkpaviljongen, Nedre og Øvre Ole Bulls plass, Telegrafbygningen (1927) og det gamle postbygget. De to sistnevnte byggene er nå begge kjøpesentre. Torgalmenningen var opprinnelig en branngate, planlagt etter bybrannen i 1582. Dagens utforming kom i stor grad til etter enda en bybrann, i 1916. Finn Berner (1891-1947) tegnet fasadene i klassisistisk stil. Torgalmenningen blir av mange regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass.
Spisesteder og restauranter finnes i mengder enten man er ute for lunsj eller skal ha en bedre middag på kvelden.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:

Lise H. Selvik
Mobil +47 48 21 50 40
Send e-post: Lise.selvik@dnb.no

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Heis