Arealspesifikasjon


4. etg: 475 kvm Kontor
5. etg: 1500 kvm Kontor

Inneholder


Bedriftens viktige støttespiller
Lokaler og planløsning tilrettelegges for en arbeidshverdag i stadig endring. Vegger kan flyttes og monteres i løpet natten og en ny prosjektsone kan stå klart morgenen etter når kontrakten er sikret. Ventilasjon og temperatur skal gi overskudd til å tenke og yte maksimalt. Fellesfunksjoner som møteromsenter, resepsjonstjeneste og bedriftsrestaurant gjør hverdagen litt enklere.

Eiendommen har et synlig og innbydende inngangsparti med to etasjehøyder. Resepsjon og café med tilhørende sittegrupper like ved inngangspartiet. Caféen er åpen for alle og skaper et hyggelig og folksomt fellesareal. Som leietaker har du tilgang på felles møterom, etablert i tilknytning til bedriftsrestauranten på 3. plan.

På taket finner du en stor takterrasse. Her kan ansatte nyte kaffekoppen eller lunsjen utendørs.

Hver etasje er på overkant 2.200 kvm BTA. Lokalene kan tilpasses åpent kontorlandskap eller med team- og cellekontorer, med tilhørende møte- og stillerom.

Eiendommen tilrettelegger for den aktive mosjonist med innendørs sykkelparkering med tilhørende sykkelverksted og sykkelvask. Garderobeskap, dusj og tørkeskap tilbys også.

Diverse


Felles resepsjon, bedriftsrrestaurant, kaffebar, møterom, flott takterrasse med utsikt, innendørs sykkelparkering, sykkelverksted/-vask og garasjeparkering. God eksponering mot Østensjøveien.

Grønn mobilitet
I tillegg til å skape et attraktivt, moderne og fleksibelt bygg, er Ferd Eiendom opptatt av å tilby leietakere og nærmiljøet positiv merverdi.Som en forlengelse av Bryn-Helsfyr-områdets unike tilgjengelighet via alle typer kollektivtransport, lanserer vi en grønn mobilitetspakke som gjør at leietakere og alle andre i området får rimelig og fleksibel tilgang på elsykler og lånebiler. Tilbudet ved Brynsveien 14 vil baseres på delingsprinsippet, og innebærer at leietakere og andre som deltar får tilgang til en pool bestående av el-sykler, såkalte cargo-sykler samt noen biler. Ordningen er markedstilpasset, slik at man kan utvide kjøretøyparken på kort varsel.

Bebyggelse


Brynsveien 14 nærmer seg fullt utleid og byggets leietakere er kommet godt på plass.

Eiendommen er et moderne kontorbygg med gjennomprøvde teknologiske løsninger som ligger helt i forkant. Nybygget er et positivt tilskudd til transformasjonen av Østensjøveien til tidsriktige og energieffektive kontorbygg.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Kantine
Kjøreport