Beskrivelse


GENERELL BESKRIVELSEGod standard


Ledige arealer er svært godt eksponert


Tilpasses leietakers ønsker.


God parkeringsdekning rundt bygget


Arealer kan tilpasses fra ca. 100 -950 kvm.


Ideell plassering i forhold til trafikkstrøm (ÅDT ca. 20.000)


Handelsarealene kan leveres med stor takhøyde

Innhold:
Seksjon 1: 362 kvm BTA - Handel eller kKontorer og showroom (gateplan).
Seksjon 2: 410 kvm BTA - Handel (gateplan) UTLEID
Seksjon 3: 80 kvm BTA- Kontor, (2. etg.)

Leieareal inntil ca. 950 kvm BTA kan bli fristilt etter nærmere avtale (Handel eller kontor/showroom).

Morenefaret 1 har i en rekke år vært en av Jærens best eksponerte eiendommer. Super plassering i forhold til den betydelige trafikkstrømmen på RV-44. Enkel adkomst fra rundkjøring som grenser mot eiendommen. 2. April 2020 åpner Coop ny Mega butikk (supermarked). Andre leietakere er f.eks. Jæren smådyrklinikk, Norengros, Block Wathne, Hurtigruta Carglass og Stueland Lås. Nå har Biltema vokst ut av lokalene sine i Morenefaret og BilXtra flytter nå for å samlokalisere med sitt verksted på Håland.

Av denne grunn kan man nå få til et sammenhengende lokale på inntil ca 950 kvm, eller leie seksjoner fra ca. 100kvm. Det er mulig å tilpasse til handel/showroom/kontor. Har din bedrift behov for enkel adkomst og god parkeringsdekning er dette en beliggenhet som fanger opp svært mye av trafikken i Klepp, Time og Hå. Noen av de ledige arealene holder meget god standard, andre deler kan oppgraderes i tråd med ønsker/behov. 

BELIGGENHET:
Særdeles god beliggenhet i randsonen til sentrum, rett ved Bryne Kro & Hotell. Trolig den beste beliggenheten i randsonen til Bryne, og perfekt for bedrifter som ønsker eksponering. I det umiddelbare nabolag finner man Kverneland Bil, Møbelringen og M44 (kjøpesenter). Kun 1 minutt å kjøre til Bryne sentrum. I det umiddelbare nabolag vil det komme betydelige utbygginger, med to store boligområder (Brynegarden med minimum 370 boliger og Tjøttamarka med minimum 430 boliger), samt utbygging av Nye Vardheia Ungdomsskole (interkommunal ungdomsskole for elever fra både Time og Klepp). Her bygges det også idrettshall med turnhall.

AVSTANDER:
Bryne sentrum: 1 min.
Klepp sentrum: ca. 5 min
Forus: ca. 25 min.
Sandnes sentrum: ca. 18 min. 
Stavanger Lufthavn, Sola: ca. 25 min.


ANNET:
Annonsen kan være mangelfull ift. lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende leieavtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon. Det henvises for øvrig til skriftlige tilbud og selve avtaledokumentet (leieavtalen), med alle vedlegg.