Beskrivelse

Vi har nå et ledig butikklokale på Bogerud torg sentralt i Oslo kommune. Lokalet er lyst og trivelig med store glassflater og god eksponering ut mot torget. Inngang fra gateplan. Tilgang til toalett og lager i kjeller.

Ledige arealer i byggets 1.etg butikklokale 71 kvm BTA og 35 kvm BTA i kjellerom. Det ledige lokalet er markert som nr. 01.02 og U1.03 i plantegningen til høyre i annonseoversikten. Lokalet er ikke egnet for serveringsvirksomhet.

Vennligst se vedlagte bilder for utforming av butikklokalet. Det er kundeparkering på eiendommen.

Hvorfor leie hos oss i OBOS Eiendom?


Vårt kundeløfte
Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar
OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak .

Din sikkerhet er viktig for oss
Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet.
Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Adkomst

Eiendommen ligger på Bogerud t-banestasjon, linje 3 mot Mortensrud. Det tar 10 minutter med banen til Jernbanetorget. Ytre Ringvei, General Ruges vei ligger rett på utsiden av t-banen.

Beliggenhet

Bogerud torg er en forretningseiendom i to etasjer beliggende på Bogerud t-banestasjon, midt i et etablert boligområde ved inngangen til Østmarka. Eiendommen rommer i tillegg et legekontor, helsestasjon for bydel Østensjø, tannleger og apotek. Du finner også en Kiwi forretning, Bogerud tekstil, frisør og blomsterforretning her. Det er god parkeringsdekning på eiendommen både for kunder og leietakere.

Fasiliteter

Garasje/P-plass