Beliggenhet

Bli en del av nye Oslo!
– Bispevika ligger sentralt plassert i Bjørvika med nærhet til Barcode, Operaen, det nye Munchmuseet og Oslo S. Området byr på store kulturopplevelser og et spennende, lokalt nabolag. Her vil forretningen eller serveringsstedet ditt blomstre! Området har sol fra morgen til kveld og har noen fantastiske uteområder.

Omgitt av ikoniske bygg og kulturelle attraksjoner, inkludert Munchmuseet, nye Deichman hovedbibliotek i Bjørvika, Oslo Sentralstasjon og den storslåtte Norske Opera og Ballett, blir Bispevika Oslos nye gravitasjonspunkt.

Området er i ferd med å bli Norges mest attraktive bydel for bolig og næring, og har noen av de høyeste bolig- og leieprisene i landet. Du får med andre ord en kjøpesterk målgruppe i nabolaget.

Bispevika i Oslo vil gi en unik miks av handel, restauranter og kultur. Med 20.000 arbeidende og 10.000 beboere i tillegg til alle besøkende og turister, er dette et fantastisk område å etablere seg i.

Kommunikasjon

Med beliggenhet rett ved Oslo Sentralstasjon, Barcode og Oslofjorden er dette en meget attraktiv beliggenhet i hovedstaden.

Oslo S: 0 min
Gardermoen: 30 min
Sandvika: 20 min
Ski: 20 min

Oslo Sentralstasjon er Norges største knutepunkt og herfra tar du deg enkelt til alle deler av Oslo, Oslo Lufthavn og resten av landet forøvrig.

Arealer

Dette utviklingsprosjektet tilbyr ca 37 enheter på totalt ca 9.600 kvm tilrettelagt for forretning, bevertning og kultur. Alle lokalene er i nybygg av meget høy kvalitet og er spesialtilpasset sitt bruk.

Det vil være lokaler fra ca 37 kvm til ca 400 kvm hvor noen arealer kan slåes sammen til større.

Gårdeier

Oslo S. Utvikling. Etablert i 2001. Eies av Entra ASA, Linstow AS og Bane Nor Eiendom AS.

Den delen av Bjørvika som Oslo S Utvikling AS (OSU) bygger ut akkurat nå (oppdatert Q1 2018), omfatter 166.000 kvm mellom Barcode og fjorden og skal ferdigstilles innen 2024. Området er definert som Bispevika. Av dette er ca. 17.000 kvm til handel- servering- og kulturarealer, 1.500 leiligheter og 20.000 kvm kontorarealer som blir nytt hovedkontor for Microsoft og PWC.

Ledig fra

2019 og utover