Beskrivelse

Flott hjørnelokale med meget god profilering og inngang fra Thereses gate. Seksjonen selges uten leietaker.

Megler


Eiendommen selges av ArealPartner Næringsmegling i samarbeid med DNB Eiendom.

Adkomst

Seksjonen har direkte adkomst fra Thereses gate.

Beliggenhet

Sentralt beliggende på Adamstuen/Bislett i krysset Thereses gate og Brageveien. Lokalet har inngang fra Thereses gate som er Bisletts handlegate med rekke forretninger, flere dagligvareforretninger, vinmonopol, mange serveringssteder og trikketrasè.

Området er tett befolket og består hovedsakelig av bygårder/boligblokker med næringslokaler på gateplan. Ca. 80% av beboerne i området er enslige eller par uten barn.

Kort gangavstand til offentlig kommunikasjon med trikk rett utenfor lokalet og bussholdeplass blant annet ved Bislett stadion og på Adamstuen.

Innhold

Næringsseksjon bestående av et åpent butikklokale og noe lagringsplass. Tilgang til wc i fellesareal. I tillegg disponeres en kjellerbod på ca. 12 kvm. med trappeadkomst fra seksjonen.

Lokalet holder normal god standard og har flislagte gulv, malte vegger og himlinger. 

Seksjonen er et hjørnelokale med meget god eksponering som i dag benyttes som sushirestaurant. Lokalet er  byggemeldt som forretning (kjøttbutikk). Oslo kommune har i 2009 godkjent at lokalet benyttes til sushi take away. Seksjonen selges uten leietaker slik at lokalet overleveres ledig for ny eier.

Felleskostnader kr. 1.988,- per mnd.