Om eiendommen

Arealspesifikasjon

4. etg: 1240 kvm Kontor
4. etg: 1532 kvm Kontor
5. etg: 2229 kvm Kontor

Inneholder

Vi har for fremutleie arealstørrelser fra ca 1 000- 5 000 kvm BTA kontorlokaler i 4. og 5. etasje, i fløy mot sjøen og E18. Arealene er hovedsakelig inndelt i et åpent kontorlandskap (ca 90/10 løsning) med tillegg av møterom, stillerom, minikjøkken og sosial sone mv.

Lokalene ligger i hovedfløyen mot syd og har panoramautsikt til fjorden. Lokalene har flere utstikkere som sørger for lyse og attraktive kontorarbeidsplasser. Hver utstikker har balkong på kortsiden.

Overflatene ble modernisert i 2014 og fremstår attraktivt. Bilder fra lokalene fremkommer av bildekarusell.

Deler av arealene kan ledigstilles fra Q4-2022.

Bebyggelse

Eiendommen ble ferdigstilt i 1991 og utgjør totalt ca 54 000 kvm BTA. Av dette utgjør ca 43 000 kvm BTA kontorarealer og hele 500 garasjeplasser innendørs.
Eiendommen har besøksparkering utendørs.

Bygget består av to hovedfløyer på 7 etasjer som omkranser et langsgående atrium med glasstak. Glassgata og gangbroer sørger for god adkomst mellom byggene.

D288 er en fullservice kontoreiendom og har et utvidet tilbud av fellesfunksjoner.

Eiendommen har felles resepsjon med sittegrupper og adgangskontroll. Bygget har døgnbemannet vakthold (24/7).

Glassgata er selve hjertet av byggets fellesfunksjoner. Her ligger Glassgata kaffebar, som er åpen i kontortid og er tilgjengelig for energipåfyll og Caffe Latte mv.

Den flotte personalrestauranten ligger på bakkeplan og har utgang til uteterrasse med fjordutsikt. Kokkene serverer varmretter fra kjøkkenet, i tillegg til tradisjonell lunsjmat, salatbar og møtemat.

Felles møteromssenter består av 3 rom med ulike størrelser (fra 10 - 35 personer). Forskningsrådet tilbyr utleie av eget auditorium i amfi for ca 150 personer ved ledig kapasitet.

Leietakere har tilgang til innendørs sykkelparkering, dusj og garderobe, samt felles treningsrom utstyrt med bl.a. tredemøller, romaskin og manualer. Bygget har egen spinningsal og en gymsal på størrelse med en håndballbane.

Bygget har energiklasse grønn C, solcellepanel på tak og henter fjernvarme-/kjøling fra Oslofjorden.

Leietakere i D288: Bayer, Pfizer, Norges forskningsråd, Redningsselskapet, Findus Norge, NOKUT, GlaxoSmithKlein, Sonitor Technologies, Crawford & Company (Norway) AS, mfl.

Beliggenhet

På Sollerudstanda på Lysaker ligger Drammensveien 288 (D288) idyllisk plassert med en av områdets fineste beliggenheter.

Bygget er meget synlig og godt eksponert mot E18 og jernbanen, der det daglig passerer flere tusen bilister og togpassasjerer.

Bygget ligger noen få minutters gangavstand til Lysaker stasjon med tilgang til Flytog, Vy fjern- og nærtog, buss, bysykler og taxi. På Lysaker brygge er ferjeforbindelse til Nedsoddtangen.

På Lysaker har man tilgang til frisør, kiosk, apotek, squash mv. Innenfor kort gangavstand ligger CC Vest med mote, Vinmonopol, dagligvare, spisesteder og helsetilbud.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 9
Bruksnr: 500

Fasiliteter

Betjent resepsjon
Vakthold 24/7
Kaffebar "Glassgata"
Felles møterom
Bedriftsrestaurant
Gymsal
Innendørs sykkelparkering
Dusj og garderobe
Treningsrom
Spinningsal
Shuffleboard
Garsjeparkering
Besøksparkering