Beskrivelse

Eiendommen ble oppført i 2014 og fremstår som ny og moderne. Bygget er delt mellom tre leietakere og huser i dag Papyrus, Bohus og Grove Knudsen.

Lageret har god takhøyde, hovedsakelig fri høyde ca. 11,7 meter. Det er 5 porter til lageret med både ramper og direkte innkjøringsmuligheter. Lageret er ferdig reolsatt og dagens løsning gir plass til ca 5.500 pallplasser. Lagerarealet har eget kjørekontor og garderobeanlegg med dusjer, garderobeskap etc.

Kontorarealene er beliggende på mesanin over lasteområdet og består av en miks av  åpent kontorlandskap, cellekontorer og møterom. Lokalene har egen inngang med gjesteparkering i umiddelbar nærhet til inngangspartiet.

Det er en stor, eiet tomt på ca. 16.500 m² som deles mellom leietakerne i Gneisveien 30-34. Manøvreringsområdet foran portene er plant, romslig og  oversiktlig. Dette sikrer god manøvrering for tunge kjøretøy.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Berger Industripark nord for Oslo med avkjøring ved grustaket på Berger, avkjørsel 34. Næringsområdet er med sin gode sentrale beliggenhet ettertraktet for lager, logistikk og kombinasjonsformål. Berger Industripark er valgt som beliggenhet for flere av de største lager/logistikkaktørene slik som eksempelvis DHL, FedEx, Bring, Wittusen & Jensen, NorLines, PonCat, mfl. 

Området er tilknyttet logistikkaksen Oslo – Gardermoen – Trondheim og eiendommene har en meget sentral beliggenhet som nærmeste nabo til  av- og påkjøringen til E6. Til Oslo er det ca. 15 min kjøretid og til Gardermoen ca. 20 minutter.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis
Kjøreport