Arealspesifikasjon


2. etg: 386 kvm Kontor
3. etg: 340 kvm Kontor
4. etg: 647 kvm Kontor

Beliggenhet


Brynsengveien 2 ligger sentralt på Bryn, tett på Østensjøveien og med god eksponering. Til eiendommen er det svært enkel tilgang fra Østensjøveien og Ring 3. Innen kort gangavstand er et godt kollektivtilbud tilgjengelig med 4 T-bane linjer fra både Brynseng og Helsfyr T-bane stasjon, Bryn Stasjon med togforbindelse (Lillestrøm-Oslo S-Asker), flere busslinjer og Flybuss ved Helsfyr. Området har hentestasjon for bysykkel.

Bryn er en del av Hovinbyen som er pekt ut som et av de viktigste satsingsområdene i kommuneplanen. I området planlegges nærings- og boligutvikling med mål om et levende gateplan og et godt nærtilbud for beboere og ansatte.

Flere anerkjente bedrifter er etablert i nærområdet, som blant annet Caverion, Banqsoft, Xledger, Kripos, Brødrene Dahl, NCC, Sophies Minde, Nordox,Plandent m.fl.

Standard


Bygget fremstår vedlikeholdt og med god standard og ettertraktede fellesfasiliteter.
Personalrestauranten er nylig pusset opp og har en fin atmosfære. Det serveres kalde- og varme matretter, salatbar mv. I tilknytting til personalrestauranten ligger eiendommens felles møterom med en fleksibel innredning for oppsett til kurs, møte og konferanser. Felles innendørs sykkelparkering, dusj og garderobe ivaretar behovet til de aktive ansatte. Det er planlagt oppussing av garderobeanleggene. I tillegg har man tilgang til, kaffebar, møterom og auditorium med 75 plasser og Arca treningssenter i Østensjøveien 32. Se hjemmesiden til Arca for mer informasjon om tilbudet: arca.no.

Inneholder


Ledige arealer:
2. etasje 386 kvm BTA Lokalene skal renoveres. Leietaker kan være med å påvirke løsning.
4. etasje 486 kvm BTA Oppusset i nyere tid med høy standard
4. etasje 647 kvm BTA Lokalene skal renoveres. Leietaker kan være med å påvirke løsning.

Lokalene har gode vindusfasader samt rikelig med naturlig dagslys. Få bæresøyler i lokalene gir god fleksibilitet på møbleringsløsning. Lokalene er godt egnet for cellekontorer og åpne løsninger.

Parkering


Det er rikelig med parkering innendørs og utendørs i tilknytting til eiendommen.

Visning


Kontakt megler for å avtale visning.

Ledig fra


Etter avtale

Fasiliteter

Meget sentralt på Bryn
Eiendom med ettertraktede fasiliteter
personalrestaurant/ kantine
Felles møterom
Dusj og garderober
Sykkelparkering
Meget god parkeringsdekning
Kort til offentlig kommunikasjon