Beskrivelse

Det blir nå ledig topp moderne kontorlokaler til leie i plan 2 og 3 ved Nesttunbrekka 97. Nesttunbrekka Næringspark er en av byens mest moderne kontorparker med BREEAM miljøbygg langs bybane tett på Nesttun sentrum. Bygget har gode fasiliteter som flott kantine, moderne fasade med store vinduer, gjesteparkering, ventilasjon med kjøling/temperaturstyring, samt kort vei til bybanen.

Ledige lokaler er 480 kvm i plan 2 og 480 kvm i plan 3, hvor arealet kan tilpasses leietakers behov. Lokalet har en fleksibel planløsning, som kan enkelt utformes ut i fra leietakers behov. Etter nærmere avtale kan lokalet deles opp i mindre seksjoner helt ned til ca. 200 kvm.

Det er et stort parkeringsanlegg under bygget hvor det er mulig å leie parkeringsplasser. Bygget var ferdigstilt 1. kvartal 2016 og tilfredsstiller kravene til NS3701 passivhus for yrkesbygg, med foreløpig beregnet forbruk 65kWh/m2 pr år.

Beliggenhet

Nesttunbrekka 97 ligger i Nesttunbrekka Næringspark, like i nærheten av nettopp Nesttun. Det ligger langs bybanetraséen, og med ca. 150 m å gå fra nærmeste bybanestopp. Området ligger sentralt i Bergen Sør, med nærhet til Lagunen, Sandsli og Kokstad, men også bare 12 min fra Bergen sentrum. Nesttunbrekka Næringspark er i sterk vekst, med kontinuerlig etablering av nye virksomheter. Nesttunbrekka er blitt en attraktiv næringspark med moderne bygg som har god profilering mot bybane/hovedvei. Næringsparken er nesten fullt utleid med spennende leietakere som Multiconsult, Palfinger, Implenia, HENT, PPS Sør og Politiet i Fana. Ta kontakt for mer informasjon eller visning av ledige lokaler.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport