Beskrivelse

Meget sentralt beliggende kontorbygg i Ensjøbyen med gjennomgående og lyse lokaler i 2. etg. Samlet ca 520 kvm.

Eiendommen er løpende godt vedlikehold og fremstår i meget god stand.

Lokalene ble sist pusset opp i 2011 - kan leies "as is" eller i oppgradert stand.

Gladengveien 3b har gode parkeringsmuligheter på eiendommen, samt kort vei til offentlig kommunikasjon. 

Det er både personheis og vareheis i bygget.

Muligheter for leie av lager (garasjeplasser).

Adkomst

Enkel adkomst fra E6 via Ensjøveien og fra ring 3 via Økernkrysset.

Ensjø T-banestasjon ligger i 5 minutters gangavstand fra bygget (nylig oppgradert). Med Ensjø T-banestasjons fire linjer (1, 2, 3 og 4)  reiser du raskt til de fleste andre steder i byen, og det går hyppig busser til Fornebu og Aker Brygge.

Om du ønsker å strekke på bena, er Oslo sentrum kun ca 20 minutters spasertur unna, og sykkelstiene går helt inn i Østmarka.

Flybussen går like i nærheten hvert 30. min. 

Beliggenhet

Ensjø har sentral beliggenhet i Oslo med god adkomst til og fra E6 og kort vei fra Ring 3. Ensjøbyen ligger i bydel Gamle Oslo og grenser til Tøyenparken, idylliske Tøyen Hageby, Kampen, Vålerenga og Valle Hovin. Området har gjennomgått en betydelig transformasjon fra et rent næringsområde til et moderne og attraktivt nærings- og boligområde med et utbredt servicetilbud. Eiendommen er tilbaketrukket med en stille og rolig beliggenhet.

Standard

Bygget har god teknisk standard, med bl.a. balansert ventilasjon med kjøling, solavskjerming og er rikelig utstyrt med telefon- og datalinjer.

El-lading (automat) ved hovedinngangen.

Gjesteparkering (Park Nordic) rett på utsiden.

Innhold

Lokalene er lyse og holder en enkel kontorstandard, og strekker seg over halve 2. etasje.

Ca 520 kvm BTA kontor (464 kvm ekslusivt) + ca 80 kvm garasje/lager (2 stk x ca 40 kvm).

Det er i dag hovedsakelig cellekontorer med noen møterom, samt lageravdeling i lokalet. Det er en enkel dusjløsning/garderobe i dag. I tillegg inneholder lokalene sosiale soner og egen kjøkkenløsning.

Lokalene kan flyttes rett inn i (kortidsleie til 31.03.21), men ved ny avtale med gårdeier kan lokalene skreddersys i ny moderne stand (legger til grunn leieperiode på 5+ år).

 

VELKOMMEN TIL VISNING!

 

+

 

OM GÅRDEIER - RAGDE EIENDOM:

I dag består konsernet Ragde Eiendom AS av 300 selskaper og datterselskaper som til sammen eier ca 1,2 millioner kvadratmeter næringseiendom, fordelt på lager, kontor, butikk/kjøpesenter, industri, hotell, og 5051 parkeringsplasser. I tillegg eier konsernet 543 leiligheter for utleie. Eiendomsmassen er geografisk godt spredt, med hovedvekt i Oslo og Bergen. Selskapet eier også bygg i Belgia og Nederland.

Selskapets eiendomsportefølje har i dag en markedsverdi på ca NOK 26 milliarder. Konsernets eiendomsportefølje er godt diversifisert og har i alle år levert svært gode resultater. Budsjetterte leieinntekter for 2018 er NOK 1,5 milliarder.

Til sammen har selskapet 47 ansatte; 18 i administrasjonen i hovedsak på forvaltning og regnskap, 11 vaktmestere og 18 bygningsarbeidere som driver kontinuerlig oppussing av konsernets leilighetsportefølje.
Ragde Eiendom ble etablert i 1995. Hovedkontoret har beliggenhet på Ensjø i Oslo.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis