Beliggenhet


I Ski sentrum ligger Vestveien 20 med kort gangavstand til Ski stasjon og alt av service- og tjenestetilbud.

Med nytt dobbeltspor på strekningen Ski-Oslo åpner Follobanen i 2021, som er et av Norges største samferdselsprosjekt. Reisetiden vil kun være 11 minutter fra stasjon til stasjon.

Ski er i utvikling og i løpet av de neste 15 år forventer Ski kommune en kraftig befolkningsvekst. I nærområdet og syd-vest for Vestveien er det utbyggingsplaner for opptil 1.000 boenheter.

I nærområdet finnes bedrifter innenfor ulike bransjer, herunder bl.a. IT, finans, ingeniør- og konsulentjenester, offentlige- og statlige virksomheter. I nabobyggene ligger Gjensidige, Handelsbanken, Tieto, Follo tingrett, Follo politistasjon mfl.

Inneholder


Lokalene i Vestveien 20 består av store vindusflater og god takhøyde som gir lyse og attraktive arbeidsplasser. Et åpent synlig betongtak med synlige ventilasjonskanaler gir et røft og moderne uttrykk.

1. etasje (ca. 582 kvm BA): kontor/showroom
Som alternativ til kontor egner 1. etasje seg meget godt til showroom, utstilling eller enkelt plukklager med god tilgjengelighet og parkeringsmuligheter like utenfor.

2.- 4. etasje (ca. 719 kvm BTA per etasjeplan): kontorlokaler
Det er muligheter for å dele etasjeplan i arealstørrelser fra ca 350 kvm BTA +/-.

I eiendommens underetasje tilbys lagermuligheter.

Diverse


I underetasje etableres felles dusj- og garderobe til benyttelse for byggets leietakere.

I nabobygget Vestveien 18 tilbys felles kantineordning som leietakere i Vestveien 20 kan delta i. Her serveres kalde- og varme retter i tillegg til muligheter for møtemat.

Bebyggelse


Eiendommen er en flott kontoreiendom fra år 2004 bestående av 4 kontoretasjer og underetasje med lager og garasje. Bygget er synlig fra Ski sentrum med sin karakteristiske teglesteinsfasade. Gode eksponeringsmuligheter mot Vestveien og jernbanen.

De øverste etasjene har flott utsikt over Ski sentrum.

Eiendommen har 9 garasjeplasser og 36 parkeringsplasser utendørs.

Ledig fra


Etter nærmere avtale