Beskrivelse

Asker Genera blir et tydelig signalbygg for området med sine to sammenkoblede blokker på 6 og 7 etasjer som stråler ut av et felles atrium med flott overlys. Hver bygningskropp får store takterrasser med flotte solforhold og utsikt over Asker, Bærum, Oslo og Oslofjorden.
Asker Genera utgjør til sammen ca. 23.800 kvm BTA med plass til mellom 800 - 1.000 arbeidsplasser. Hver kontoretasje består av 3 fløyer med et spennende atrium som gir svært gode lysforhold. Etasjene blir ca. 3.100 BTA kvm med muligheter for fleksibel oppdeling (ca. 1.550 + 800 + 800 kvm). I tillegg er det to underetasjer med parkering, varelevering og tekniske rom.Byggestart er planlagt i 2019/20, med beregnet byggetid på ca. 2 år.De to fløyene gir store muligheter for ulike leietakersammensettinger – hele etasjer i flere lameller, flere etasjer i én lamell, tre leietakere per etasje osv. Hovedinngangen som er plassert midt i atriet, selve hjertet i bygget, vil fungere som en hotell-lobby med personlig service.Fasaden får en svært god eksponering mot E18, og tilpasser seg flott til terrenget og nabobygget Asker Panorama. Eiendommene deler flotte uteområder med bekk, dam og gode grøntarealer.


Konsept

Asker Genera blir et fullservicebygg med eget ServiceCenter, FoodMarket, BaristaCorner og MeetingFacilities med tilhørende EventRoom. Genera skal være et åpent og inkluderende bygg som åpner opp for nærmiljøet, det være seg lunsjservering, en kaffe i BaristaCorner eller leie av et av de mange møterommene eller eventrommene. Oxer Eiendom har egen driftsavdeling og vaktmester, dette for å sikre en best mulig drift for leietakerne. Det planlegges for «office as a service» i byggets 2. etasje. Her kan du leie deg et cellekontor, en pult eller få dekket møteroms behovet på kort og lang sikt. Det blir også lagt til rette for gode treningsfasiliteter med garderobe, dusjanlegg og innendørs sykkelparkering. Shuttlebussen, OxerExpress, tur/retur Asker stasjon vil også være en del av Asker Genera sitt fullservicekonsept, alt for å gjøre hverdagen enklere og bedre for våre leietakere. 


Profil

Et navn forplikter. Asker Genera er utledet av verbet ”å generere” som handler om å utvikle, skape og produsere. I utviklingen av identiteten har vi fokusert på å forene arkitektur og natur i et tidsriktig og klassisk uttrykk, med varighet for øye. Linjene i lamellene og de myke formene fra bygningen forenes i logoen.Øvrige visuelle elementer er utviklet for å få en særegen, og helhetlig visuell palett. Profilen skal brukes for å fremheve bygget og leietakerne, samtidig som den skal inngi tillit og understreke Oxer Eiendoms høye kvalitetsnivå og langsiktighet.

Adkomst

Tog fra Asker stasjon

Oslo S: 21 min.

Drammen: 12 min.

Gardermoen lufthavn OSL: 46 min.

 

Buss fra Drengsrudveien bussholdeplass

Buss med avgang hvert 6. minutt. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet.

Asker Sentrum: 5 min.

Drammen: 58 min.

 

Shuttlebuss t/r Asker Genera og Asker Stasjon

Mellom kl. 07:00-09.00 på hverdager.

Mellom kl. 15:00-17.00 på hverdager.

 

Flytog fra Asker stasjon

Sykkel- og gangsti fra Asker stasjon til Asker Genera.

 

Sykkelhotell

Asker sentrums nye sykkelhotell åpnet mai 2016.

Hotellet er plassert rett ved siden av stasjonsbygningen, og har plass til 296 sykler over to etasjer.

Beliggenhet

Asker Genera får besøksadresse i Drengsrudbekken 5-11, og vil ligge ved siden av Asker Panorama, kun 12 minutters gange fra Asker sentrum. Bygget blir eksponert og vil få en svært god profilering mot E18 og de 80 000 menneskene som kjører mellom Oslo og Drammen hver eneste dag.

Standard

- Store åpne fellesområder

- ServiceCenter 

- FoodMarket og BaristaCorner

- Hyggelige sosiale soner ute og inne

- MeetingFacilities og EventRoom

- Takterrasse med fantastisk utsikt (1 eksklusiv og 1 felles)

- Trenings- og garderobefasiliteter

- Shuttlebussen OxerExpress til/fra Asker stasjon– Asker Genera

- El-sykler

- Sykkelparkering

- Innendørs parkering

Plantegninger


Dokumenter